I REKLAM MED BGA

i reklam med "BGA.SE"

Kolla vad jag fick hem häromdagen på posten. Är det något jag älskar så är det bra samarbeten med bra företag. Så därför kan jag med glädje säga att jag har fått ett samarbete med företaget https://www.bga.se !!

Något som jag tycker är ett MÅSTE att ha i sin inredning hemma är fina posters. Det gör så mycket på våra väggar. Dessutom är det så inne med alla möjliga olika posters nu. Hos BGA.SE hittar du ett stort utbud av massa härliga posters & affischer. Det finns verkligen något till alla, vad man än tycker om så har dem något för just dig. Finns dessutom i flera olika storlekar vilket är så bra.

Jag valde att klicka hem denna otroliga poster där det står "oh la la, champagne". Just för den är verkligen pricken över i:et över vår fina drinkvagn. Har även tyckt att denna väggen vid drinkvagnen har sett lite tomt och tråkig ut fram tills nu. Denna snygga poster var verkligen helt perfekt just där. Ni hittar denna poster HÄR som är i storleken "70x100" valde alltså den största. Jag är verkligen så sjukt nöjd över denna! Blev otroligt snyggt.

Dessutom har dem även så att man kan köpa med ramar därifrån. Jag kan ibland tycka det är svårt att hitta bra ramar med rätt färg och storlek men hos BGA.SE har dem precis vad du än behöver. Man kan välja vilket typ av glas du vill ha, vilken typ av blankhet, material, färg och även väggfäste. Finns så sjukt många att välja bland. Jag valde DENNA ramen till min poster och det blev perfekt.

Så tycker ni alla borde gå in och klicka hem något ifrån BGA.SE för att unna er något snyggt till erat hem. Just nu har även hemsidan nedsatta priser och med min rabattkod " sandrafuchs10 " så får ni ytterligare 10% på dem redan nedsatta posters! DET ÄR SÅ GRYMT! Rabattkoden är giltig till och med den 15e Mars 2020! Så in och fynda helt enkelt!

Ni hittar även dem på Instagram, Pinterest och Facebook vid namnet: Bgainspo.

Gillar

Kommentarer