Header

Jag känner mig helt tom. Helt slut. Det var riktigt länge sedan jag bloggade, men jag kände nu att jag måste få skriva av mig.

Det som inte får hända, det har hänt.

Om ni kollar ett par inlägg ned, så ser ni vår fina husvagn. Den finns inte längre. Den har tillsammans med vårt hus börjat brinna. Husvagnen är bara aska nu och huset är totalförstört.

Mamma smsade mig när jag var på jobbet och bad mig ringa så fort jag kunde.
- Du har inte hört vad som har hänt, eller? (Hon syftar på att en granne har postat en bild på facebook)
- Nej, vadå?
- Huset har brunnit.
Jag fick inte fram ett ord. Jag var i totalchock. Klockan var 13.30 och jag skulle jobba fram till klockan fem. Jag fick panik. Jag måste hem. Jag måste hitta min katt. Jag pratade med en kollega som sa till mig att åka hem på en gång.

Väl hemma kommer chocken igen, husvagnen är helt förstörd, huset är fullt med brännskador och polisen har spärrat av runt husvagnen.

Jag går in i huset och kollar hur det ser ut, mammas helt nyrenoverade rum är förstört, det är vatten överallt, taket till övervåningen i mammas rum har rasat in på grund av vattnet, övervåningen är i princip aska och taket är förstört.

Det värsta av allt är att mitt i allt detta, fanns vår hund och ena katten. Båda djuren klarade sig, men jag vill inte tänka på vad som hade kunnat hända om mamma inte hade kommit hem så fort.

Just nu bor jag tillsammans med min katt Daisy, och min systers katt Gunnar hemma hos min pojkvän. Dock känner jag mig väldigt påträngande och i vägen, så därför har jag sagt att jag stannar som absolut senast tills på söndag. Sedan får jag flytta till mormor eller någon annan. Jag hatar att vara såhär behövande.

Alla minnen, alla saker, nästan allt är förstört. Jag vet faktiskt inte ens vad jag ska skriva mer, jag finner inga ord, jag känner mig så tom. Men jag hoppas verkligen att vi har åtminstone några foton kvar, för jag har redan förstått att en av mina ramar med massa gamla bilder som stod på vinden, är helt förstörd.. Måtte bara pappas saker ha klarat sig..

Länk till nyhetsartikeln: http://hn.se/nyheter/varberg/1.4629331-brand-spred-sig-till-villa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad har hänt sedan sist? Jo, kärleken sov hemma hos mig, jättemysigt verkligen, det var så länge sedan sist. Jag spenderade helgen i vår "lilla" husvagn som är typ 10 meter lång, tillsammans med mamma och vår hund. Riktigt trevligt var det, det var länge sedan jag hade sån ensamtid med mamma.

Något som jag kanske inte har berättat är att jag har fått jobb, jobbar inom hemtjänsten och trivs jättebra!

Jag vill även berätta något som har gjort mig såååå lycklig, jag och Victor har börjat småtitta på lägenheter, lycka på hög nivå! Han gör mig hel min nallebjörn.

Doris, mamma och jag i husvagnen | husvagnen med Doris i dörröppningen | porträtt från idag, taget utav Michelle

Likes

Comments

Jag är så sjukt ledsen just nu, jag hade hoppats och trott att jag skulle få gå på Victors bal tillsammans med honom. Det fick jag inte.

Det blir inget eftersläpp av hans biljetter, de biljetterna som är kvar ska tydligen sparas ifall det finns elever på hans skola som har glömt köpa. Vilket jag tycker är väldigt konstigt, eftersom att de hade försäljningstopp, ett sista datum att köpa balbiljetter. Varför hade de då ett sista datum, om de ändå kommer fortsätta sälja biljetter till elever som har glömt?

Jag är så besviken. Jag hade sett fram emot detta sååå mycket och Victor vill inte gå på min bal. Orkar inte.

Titta så glad jag var när min klänning kom. Jag är knappast lika glad nu.

Likes

Comments

Allt är kaos, så jävla trött på att jag alltid sabbar allt. Orkar inte mer. Just nu är det så frestande att bara köra in i en bergsvägg.

Likes

Comments

Ja, vad ska jag säga om Valborg egentligen? Alla andra hade jättekul, men jag var inte alls på kalashumör, så jag gick och la mig rätt snabbt. Jag förstår inte alls vad som hände, jag blev bara helt emo typ.

Iallafall så gör inte det så jättemycket, eftersom att vi ska fortsätta festa idag, Victor fyllde ju 19 i veckan och jag har därmed fixat en överraskningsfest åt honom, jag har bakat världens godaste smörgåstårta till honom. Anledningen till att jag berättar detta är dels för att han inte vet att min blogg finns, och dels för att jag var tvungen att avslöja det igår. Han har nämligen varit sjuk sedan i lördags så jag var tvungen att berätta för att veta ifall han skulle orka eller inte. Men han orkar, vi ligger ju trots allt hemma hos David just nu efter att ha firat Valborg, kärleken ligger och sover efter att ha festat hela natten, men jag är som väntat vaken eftersom att jag somnade tidigt.

Jag vet inte om jag har något mer att säga, så peace out.

Bjuder på finfina bilder ifrån igår, första bilden är vi på väg till David, jag Ebba och Paulina, andra bilden är fina Ebba ❤️

Likes

Comments

Sov hos kärleken inatt, trots att han var sjuk så var det riktigt mysigt. Gick hem från skolan förut för jag pallade inte vara kvar. Kollade precis min mobilräkning och insåg att jag inte hade betalat den, vilket jag trodde att jag hade gjort.

Likes

Comments

Dagen har varit hektiskt, mina fötter ömmar och ögonlocken tynger. Det kommer bli skönt att få sova sedan, funderar på att skita i skolan imorgon, men jag vet att jag måste gå iallafall till svenskan.

Jag taggar gärnet inför torsdag, valborg och krök. Förr i tiden vart jag nykter, men i lagom tid till att jag fyllde 19 började jag dricka.

På tal om ingenting så har jag jätteont i min pekfingertå, min fina gosse Busen bestämde sig för att det var en toppenidé att klösa skiten ur min fot, och gjorde det. Jag har nu ett långt rivmärke längs med hela tossan.

^ Mina hjärtebarn, Busen och Daisy.

Likes

Comments

Sitter just nu hos Veronica, på Virres café & bistro ska hjälpa till hos henne idag. Jag hjälpte till här för två år sedan (tror jag det var?) när det öppnade, men har glömt det mesta, därför är jag här lite tidigare så att jag kan fräscha upp minnet gällande kassan, priser osv. det kommer verkligen bli jättekul.

För er som undrar (vilket inte är någon alls, men tanke på att jag ännu inte har berättat för någon om min blogg än) så har jag ingen skola på tisdagar, därför passar det jättebra att hjälpa till här och göra lite nytta. I vanliga fall är jag inte i skolan alls nästan längre, orkar inte med den mer. För mycket att göra, för mycket stress och för mycket måsten.

^En vacker bild på min fagra dam.

Likes

Comments