Hejdå Byron </3

Gårdagen började även den ganska tidigt då vi bokat in en kayaktur för att se på delfiner! Precis när vi skulle hoppa i vår kayak kom guiderna fram till oss och frågade om det var okej att vi åkte med dem, vilket var typ det bästa som kunde hända då vi fick se så mycket mer än om vi skulle ha varit själva! Vi såg ett jättestort gäng med delfiner, några sköldpaddor och jag fick även kayaksurfa haha, vilket var såå kul.

När vi kom tillbaka gick vi till en av stränderna vi gick förbi igår och hängde där i några timmar innan vi gick tillbaka till hostelet för att duscha. Sen gick vi runt och kollade i lite affärer innan vi köpte pizza och satte oss på stranden för att äta den. Vi gick till en bar på kvällen där vi satt och pratade ett tag innan vi gick och la oss.

Idag flyger vi till Sydney! Är så ledsen över att åka från Byron Bay då vi verkligen levt livet här men är samtidigt jättetaggad på att komma till Sydney då jag sett fram emot det hela resan. Vi kommer även bo på airbnb så nu blir det inga fler hostel för oss, så sjukt skönt då vi inte haft de bästa erfarenheterna här i Australien.

Kram, Sandra

  • Nära Aero Road, Brisbane Airport QLD , Australien

Gillar

Kommentarer