38h

Hej! Har inte uppdaterat på några dagar nu då vi ägnat största delen av tiden till att bara ta det lugnt och njuta av våra sista dagar på resan. Vi har shoppat massor, har fortfarande plats för ett kilo till i väskan dock haha, utforskat andra områden i Sydney och ätit massa gott! Jag har även gjort en tatuering!

Idag åker vi hem, vilket känns så konstigt! Vi hade båda lätt kunnat stanna i minst en månad till och jag kommer sakna att vara på resande fot så mycket. Det är så mycket som hänt på den här resan och vi har haft det så sjukt roligt ihop alla tre. Det kommer vara så sjukt att inte umgås med varken Alma eller Alexis 24 timmar om dygnet längre. Att vi kommer hem till snö och vinter är så konstigt också då det är försommar här i Australien och då det har varit ännu varmare när vi var i Asien. Vi kommer få världens chock när vi går ut från flygplatsen i Gardemoen, jag har inget varmare än en tröja med mig heller haha så förhoppningsvis behöver vi inte gå allt för långt för att komma till bilen.

Just nu sitter vi på flygplatsen i Sydney och vårt första plan lyfter om en och en halv timme. Vi är dock inte framme när vi landar utan vi kommer behöva byta plan två gånger till. En gång i Phuket och en i Bangkok. Vi har en 10 timmars mellanlandning i Bangkok också så om man lägger ihop allt kommer vi resa i nästan 38 timmar. Vi är inte alls taggade på det haha men har iallafall laddat upp med ansiktsmasker och massa snacks.

Kram, Sandra

  • Nära Mai Khao, Thalang District, Phuket , Thailand

Gillar

Kommentarer