Kort summering av helgen.

God förmiddag på er! Hoppas allt är bra med och er och att helgen varit bra! Jag har varit hos mamma sen fredag och kom hem sent igår. Hugo har varit med sin pappa hela helgen, ska erkänna att det var lite skönt att få vara själv och inte ha ett barn att tänka på.

I lördags så hade vi lite stallfest, det var mycket trevligt! Tog det ganska lugnt så blev inte bakis dagen efter men var trött istället, haha! Jag red på Shotten en sväng på gärdet sen red både jag och Annika på han, jag bakom sadeln och Annika i sadeln. Man måste få ha lite roligt ibland och Shotten brydde sig inte direkt. 😊

Idag är det jobb som gäller. Börjar 15.00 så ska lämna Hugo klockan 14. Vet bara inte riktigt vad jag ska göra på jobbet en timme men de löser sig alltid. Får väl städa lite och kolla om det finns någon tvätt.

Ja en annan rolig sak är att jag har skickat in en ansökan till vårdutbildning! Så hoppas jag kommer in för kursen börjar i januari! Det blir 50% jobb och 50% studier, men hoppas jag kan jobba lite mer än 50%. 😊 Dom gör en individuell plan och det gillar jag! Dels har jag läst en del kurser i skolan sen kanske man slipper läsa så himla länge! 😊 Något som också kommer bli så himla skönt är att jag kommer förhoppningsvis få ett fast jobb inom 1-2 år beroende på studietiden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229