FAN VA BRA!

Godmorgon! Sitter här med kaffet framför mig och är så j*vla glad! Fick ett samtal i morse angående jobbet jag var på igår och jag fick tjänsten! Kunde inte startat denna helgen bättre, fått jobbet jag ville ha samt att Hugo kommer idag. Detta jobbet sträcker sig från 15 mars till 15 februari så alltså typ 1 år. Sen får vi se efter 1 år om jag får vara kvar annars hade jag tänkt att läsa till undersköterska. Hade tänkt att kanske läsa till undersköterska på halvfart under tiden jag jobbar men vi får se hur det ser ut, kommer jobba 100% + att jag har häst och barn att ta hand om så kanske blir lite mycket att läsa också. Men vi får se hur det blir.


Idag iallafall ska jag till stallet vid 14-tiden för att antingen rida eller longera sen ska jag åka direkt från stallet till Floby för att plocka upp Hugo, ska dessutom berätta för hans pappa angående jobbet då jag kommer att jobba två helger i rad och sen vara ledig två helger i rad så kommer inte att kunna ha honom varannan helg.

Nu måste jag ta hand om lite tvätt och plocka i ordning här hemma så det är rent och fint tills Hugo kommer. Hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag.

Puss! ❤

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229