2020-06-09

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er! Med oss här är det bra, sitter och väntar på att Evelina ska komma hem från Skövde då hon ville med till hästarna. 😊

Igår var jag och Hugo med hos Evves hästar och fick rida Mulle då Evve skulle rida sin häst, det gick super bra för Hugo! Han är som gjord för att sitta i en sadel, haha! Efter det åkte vi hem för att byta om för att sedan slänga skräp innan det bar av mot Falköping. Var inne på Movab och hämta en katastrofvajer till transporten samt en typ hovtång, ska se om jag kan verka Maydays hovar. Hovslagaren ska självklart få ta dom men hon kommer inte förrns om 2 veckor och det blir lite väl lång tid.

Efter att vi varit där så åkte vi upp till mammas jobb en sväng innan vi åkte hem till dom. Hugo skulle bada i deras pool men tyckte det var lite kallt så blev inget bad för han. Emil kom till mamma igår efter han slutat och då åkte vi till biltema för att kolla på en cykel till Hugo. Vi hitta en jätte fin blå cykel, köpte också stödhjul + en hjälm. Kommer hem till mamma och ska börja sätta ihop allt, allt gick bra tills stödhjulen skulle på.. Det gick bara inte, Emil och Harri tog tom vinkelslipen för att få det att passa men ICKE! Så jag ringde till biltema, förklara läget. Vi åkte in med cykel och stödhjul, dom titta på den men kunde heller inte begripa hur man skulle få på dom. Så cykeln blev kvar där och dom skulle ringa idag när dom är färdiga. Jag hoppas innerligt att dom löser detta. Hade det varit så att deras stödhjul inte passar den cykeln så borde det stå, men enligt dom på biltema så står det att den ska passa alla cyklar som är 12-20".. så vi får se när dom ringer.

Men förövrigt var det en helt okej dag, tittade till mina hästar igår på vägen hem och dom mådde bra. dom verkar trivas ganska bra därute, något jag är lite fundersam över är varför dom inte står under träden som är i hagen när det regnar..? Har ändå stängslat så dom ska kunna stå där för skydd. Konstiga hästar jag har, haha!

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt i väntans tider. 🤣

PUSS

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229