Jag satt och skrollade lite på Facebook och ser en ung tjej som frågar folk om medicinsk abort vilket jag inte ser något som helst fel med då det e normalt att va nyfiken hur det går till.
Men grejen är den att hon fick jätte mycket bra respons av folk som tidigare gått genom aborter men det va en person som började hoppa på alla i det inlägget och kalla dom för barnmördare då dom väljer att inte ta in ett nytt liv till världen!
När jag läste den kommentaren började det brinna inom mig jag är egentligen 100% emot abort men har man ett rimligt skäl är det ju ändå för ett bra syfte!
Har man ingen ekonomi, ingen bostad eller studerar så tycker jag att det e rätt val även våldtäktsoffer som blir gravida gör rätt ifrån sig genom att inte behålla!
Förstår inte hur människor kan hoppa på någon sådär absolut inget fel med att göra en abort tycker det är onödigt att skapa en massa drama för det också blir så besviken på hur folk ens kan kasta ut sig något sådant bara för att man gör det för barnets eget bästa!
Det finns jätte många unga mammor och jag beundrar dom för att dom vågade chansa även om dom hade skola och dålig ekonomi!
Inget val är fel val och alla har olika åsikter om det men man är ingen mördare speciellt inte om man gör det i ett tidigt stadie då embryot inte har utvecklats till ett foster än!
Jag vill gärna höra era åsikter kring aborter fördelar och nackdelar! Oavsett om ni själva gjort det eller varit med någon vän!

Likes

Comments