blev lite sugen på att börja blogga igen. men vi får se, har inte mycket tid alls längre. Men vi får se.
Måste börja tagga tills ikväll. Har match mot Per-ols klockan 20.00 i idrottshallen!
kom å kolla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Olsson. 

Jag börjar med att säga att jag verkligen tycker om dej! Du är en så himla bra vän!
Jag vet, du har de verkligen tufft med att inte ha din mamma i ditt liv, inte alltid att folk ställer upp. Men jag ställer alltid upp, i alla lägen. Du har vart utan din mamma ett riktigt bra tag nu, och jag önskar att hon kunde komma tillbaka så jag kan få se ditt äkta leende. Jag hatar att se dej så nere som jag brukar kunna få se dej, de är inte de jag vill se. Jag vill få dej att skratta när du inte ler, jag vill få dej att må bra när du inte mår bra..Jag vill bara kunna få liv i din mamma, så jag får se ditt äkta fina leende. Har inte fått sett de alls, under den tiden vi har känt varandra..tyvärr.
Efter ungefär 2 år tillsammans med dej, så vet jag nästan allt om dej..hur du är när du är glad, ledsen, arg, sårad, hyper..allt. De är så himla kul att se dej när du är glad, jag blir så glad då jag med. Då får du se mitt äkta leende, då jag är glad! Du är världens bästa Mercedes, är så himla glad att jag har fått lärt känna dej och träffat dej. Jag önskar att alla våra bråk bara inte fanns, ångrar dom så mycket! 
Men vi kommer klara de här tillsammans. För de gör alla systrar, vi kommer klara de! 
De lovar jag dej!
Jag älskar dej! nono


vi kan spendera timmar, minuter, sekunder tillsammans. bara att skriva såna där saker!


 

Likes

Comments

hejsan.

förlåt för väldigt dålig uppdatering, men jag har så mycket annat att tänka på än bloggen faktiskt. Har massa prov, läxor, allt för mycket. Har lovat Riggan att få bra betyg så jag ska kämpa på med skolan! 
Sen har jag träningar och massa sånt, så de blir ingen tid kvar till att blogga. Och de är ju inte kul att statistiken sjunker heller, men de är för att jag inte bloggar alls, men ska iallafall försöka. 
Hoppas ni mår bra, för de gör iallafall jag!
Jag har bara ett skäl att vara sur för, har börjat störa mej på en person så himla mycket. Den är bara ivägen, jobbig, och allt. Blir bara så himla trött..
Annars mår jag jätte bra! De jag gör nu är att hoppas på att Anton blir frisk till imorron, annars blir de ingen rolig skoldag. För Jesper och Oliver åker bort till Kläppen så de blir inte alls kul om inte han kommer!
Har saknat dom himla mycket, små sjuklingar!
Ska även träffa Ebba snart, Emelie kunde inte hänga med tyvärr, men vi får ses en annan dag! Ska försöka fixa pengar till mej själv så jag kan käka någonting. Är så hungrig, sugen på någonting gott. Typ pizza, eller nått fika..hahaha.
aja, sen vet jag inget mer. Ska avrunda till ett hejdå iallafall.
ha de bra, bye.Likes

Comments

hejsan. 

De är väldigt dålig update nu. Men sköter skolan, plugget, å är mycket med kompisar nu, så de blir väldigt dåligt med bloggandet. Så jag verkligen inte orkar med bloggen. ska jag kanske lägga ner bloggen istället?
funderar på de. Har vart en riktigt bra och rolig skoldag idag. Det startar med sov morgon till 8.30 sen fixa sig, å hålla på. Sen dra till KSK för att kolla på kabarén som lärarna hade, å himla bra den va! Sen lunch i 2 timmar..sen typ 3 vanliga lektioner, slöjd, matte å kemi. Sen gick jag med Kevin till bussen å vänta till Elin å Emilia kom dit, sen gick jag hem med Emilia. Efter ungefär 1,5 timme så gick vi till stan å handla. Blev nått fynd iallafall! 
Sen nu har jag försökt fixa skjuts till Stampers, men ja.. vill ju så gärna dit..
vi får se hur de blir..Ska iallafall ha match på Söndag, så taggatagga! 
Är redan taggad, haha. Men ha de så bra, å ta de lugnt nu! 
Puss.
 

Likes

Comments

hej. sitter här på mitt rum, förkyld å allt.
Igår va jag, kevin å elin iväg till ransta, vi hade de jätte kul, mysigt å grejer. Vi fick även Tacos där hemma, jätte gott!
men vi hade de jätte bra! 
Sen tänkte jag på idag va jag vill färga för hårfärg. har beslutsångest på vilken..så vad tycker ni?


 

Likes

Comments

hej mina vänner. 

Har inte orkat blogga någonting. Har vart sjuk nu i 2 dagar, med feber å migrän. Så himla jobbigt, får se om jag kommer till skolan imorgon. Men jag tror jag kommer dit. Saknar dom bästa 4!
Har bara legat hemma å tagit de lugnt å frysit dom här 2 dagarna, sen i skolan så har jag gått å frysit också. Så visste att jag skulle bli sjuk..Har liksom den här himla värken i huvet så de är sjukt..
Har även nästan bara käkat mackor å druckit te.
Men jag bloggar mer senare. Puss mina älskade. 

Likes

Comments

hej. har vart en helt underbar dag idag. De har först vart en tråkig dag i skolan, sen skulle jag, alex å kevin gå till tågstationen och vänta på syster eftersom vi skulle ta tåget till Västerås. Skulle först till SF bio, sen gina, för elin skulle köpa nya trosor. Sen stack vi runt lite. Klockan blev 17.20 tror jag, så vi gick till bion. Mammas pojkar är en av dom bästa filmerna jag har sett, hade bra sällskap, bra film å extremt kul. Skratt hela tiden på vägen dit, på vägen hem, å när vi va där. Donken blev de också innan vi skulle till tåget. Killarna hoppas av vid Ransta, å vi hemma. Kevin skulle egentligen sova här, men han hade ont i magen, så han kommer imorgon å de blir bra. Blev ett par bilder, men har inte så mycket information så läs om de på sf. Eller de handlar lite om att dom blir kär i samma tjej, å sen säger jag inget mer, för ni får kolla på den själv.
Har haft de riktigt bra, å himla mysigt. Tack för dagen/kvällen Elin Ekström, Alex Arnlund, Kevin Thernström.
puss.

Likes

Comments

hej. 

Har vart en riktigt bra dag idag. Har träffat alla härliga vänner, jobbat rätt så bra å allt. Förutom att jag har blivit slagen på rumpan så att jag har ett blåmärke på rumpan, tack anton å jesper..
Sen så ringde bror nyss till mamma å sa ' mamma, kan du komma hem? ' och då säger hon ' nej, men jag måste lägga på för jag måste fortsätta jobba ' då är han lite konstig å säger ' va blir de för mat? ' 
haha, kvällshumor. Sen går han såklart på att jag tar hans näsa. 
Blir träning ikväll, men jag är sååå sugen på att börja i Falun, men de är synd att jag bor så långt bort..Aja, Silver får väl funka. Sen så ska jag väl bara käka mat å sen sova. 
Imorgon är de väl bara skola, å sen klockan 4 åker jag, Elin, Kevin å Calle till Västerås för att kolla bio. Mammas pojkar ska vi titta på. Kommer bli sjukt kul! Sen donken före eller efter, får se. kort blir de mycket av. Kommer vara härligt gäng, bra film. Sen ska alla av i Ransta utom jag, för jag drar hem själv. enlightened
Ska väl ta å byta om strax, skriver lite med Alex å sen bli upp hämtad av Peter. 
Ha de bra, puss.


Så jävla snygg fotbollsspelare! Bara 21-år gammal!
Jäkligt bra är han också!
(instagram) : sandraekstroom
(kik) : sandraekstroom

Likes

Comments

hejsan.

Sitter just nu på sängen med bror som spelar Subway Surfers..hhaha. Sen så har jag även gjort mat till Hampus, Kevin å mej. Elin gjorde kyckligsallad å jag pannkaka. 
dagen har väl vart helt okej faktiskt. Alex är tillbaka, vilket är himla kul å himla skönt. Vill också till Gran Canaria..han är väldigtväldigt brun. Stack till frisören sen för Elin skulle klippa sig, så oscar å alex gick med en bit, sen emilia å kevin gick till gallerian, å jag hängde med elin. Gick med när de va klart å hämta bror som va helt utmattad, men nu är han väl rätt så jobbig igen. wink
Kevin hängde med hem också, han är som en bror. en som aldrig försvinner, alltid finns där, å jag vet vart jag har han! 
himla bra! 
Ska väl snacka lite med grabbarna sen igen, men Edvin skulle på träning så de blev att vi avsluta för en stund sen. 
Men nu blir de musik å lite snack i skype.
puss.
Likes

Comments

hej kära ni.

förlåt att jag inte bloggat någonting, men har inte mått bra alls dom senaste dagarna. Dagarna går, Saknaden kommer, Saknaden försvinner, Saknaden kommer tillbaka å försvinner inte igen..när jag ser, så blir jag ledsen, inte bara utombords utan inombords också. aja, får stå ut med de ett tag. 
Men jag ska iallafall plugga nu, har glosor imorgon. Tyska glosor också, får se hur de går, har inte pluggat någonting alls eftersom jag inte mått bra dom senaste dagarna. Vi får se hur de går, å hur de blir. 
Varför jag inte bloggat är för att jag måste sköta plugget, är dock bara 14 år gammal. Har ju hela 9-an kvar, sen gymasium å allt. Längtar till jag går ut skolan, men vill inte bli äldre..närmare döden cheeky
haha, nej ska sluta tänka så. Aja ha de bra. puss.

Instagram : sandraekstroom
Kik : Sandraekstroom

Likes

Comments