Har fått ha David för mig själv hela helgen, ingen är lyckligare än mig.

Så jag tog tillfälle i akt och fick han till att göra Entrecôte och hemmagjorda klyftpotatisar, så löjligt gott!

Och jag älskar också dukningar, det är så kul! En snygg dukning gör ju hela matupplevelsen bättre, jag är dessutom helt i extas för nu vankas snart julen och då får man ju köpa nytt till bordet och det är ju nästan för bra för att vara sant.


Vi tittade på Så Mycket Bättre samtidigt som vi åt och Sabina Dumba & Tomas Andersson Wij, vilka är ni ens? WOW! Vilka tolkningar!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

GodMorgon alla underbara <3

05:40 ringde klockan imorse och jag kände för första gången på länge (gällande tidiga morgnar) ingen ångest att kliva upp! Idag är en bra dag med andra ord vilket är väldigt otippat då känslorna gick upp och ner igår, som den värsta bergochdalbanan. Ena stunden en ångest som ett brev på posten från satan själv och ena stunden skrattade jag så jag nästan grät, men det tackar jag David för.

Kände ändå lite lycka över att få gå till jobbet idag och möta mina underbara gäster, finns inget bättre än att ta emot pratglada och glada gäster, dom smittar av sig och så sitter man där med leendet vid slutet av dagen.

Idag är det hockey, äntligen. Och dessutom har vi inte sett Wahlgrens Värld denna vecka heller så nu har vi att ta ikapp!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är den här! Fredag!

Som jag har längtat, även om det är min jobbhelg så känns det fortfarande skönt att veta att det är fredag för man har liksom en speciell känsla i kroppen på fredagar.

Fredag här hemma består av samma sak som alltid, plugg. Men innan jag drog igång med studierna så tog jag mig en promenad till Ryds Bilglas för att hämta min bil och den promenaden behövdes verkligen.

Maten på fredagar består av kött så nu sitter vi och väntar på att köttet ska bli klart så maten kan serveras.

Likes

Comments

Här har vi topp tre godaste kladdkakor någonsin!
Och igår var det ju kladdkakans-dag så köpte med mig två stycken till mina kära kollegor idag innan jag åkte vidare till jobbet. Jag om någon är en riktig sucker för att skämma bort folk!

Likes

Comments

​​

Har nått toppen när det kommer till underkläder, detta är magi.
Sprang in lite snabbt då jag skulle leta efter en present och såg dessa
och kunde inte hejda mig men det förstår väl alla när dom ser dessa?!​​​​

Likes

Comments

​..om inte jag!

Då satt vi här igen, med en ny blogg. Herregud vad jag kommer och går här men allt handlar ju om hur livet står sig och hur inspirerad man är. 

Någon torftig presentation om mig får ni inte denna gång, den skippar vi och dessutom så finns den ju i en spalt här på bloggen. Vad bloggen kommer handla om vet jag inte, men som livet är just nu så kommer den förmodligen sluta som en dagbok. Det gjorde min andra blogg men den låste jag, denna håller jag öppen.


Jobbar eftermiddag idag efter fyra dagars ledighet, känner mig utvilad och redo för att träffa mina gäster igen. Men innan det så ska röda faran besiktas, håller tummar & tår. 

Likes

Comments