Header
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår somnade jag 19, vaknade strax efter 22 och då hade alla affärer stängt, jag blev så fruktansvärt sugen på något onyttigt så beställde faktiskt en Hamburgare. Det var faktiskt inte lika kul att äta den när onlinepizza var över en halvtimme sen, fick vänta i 1,5 timme på den där jävla hamburgaren som inte ens var god, nej, aldrig mer. 

Stripsen var torra, sega och kalla, så dom åkte i soporna, läsken lyckades jag istället för att dricka upp den, spilla ut i sängen. Inte så bra dag igår faktiskt.. Likes

Comments

Här kommer ett par av mina favoritövningar när jag tränar rygg:
Likes

Comments

Var iväg och handlade med mamma och mormor, sen fick jag med mig en träningströja hem också. Ska kika på vampire nu sen ska jag börja med middagen!

Till frukost/lunch åt jag faktiskt en stor macka och en bar, var så himla hungrig, tränade på tom mage så kände att jag behövde någon kaloribomb när jag kom hem!

Likes

Comments

Tränat rygg och mage med mamma nyss, ska byta om nu sen åka hem och äta frukost och duscha, bion igår var rätt bra faktiskt, skriver mer när jag kommer hem!


Likes

Comments

Haft lektion tills 16 idag, kom nyss hem, försökt ge pontus en mus men han var tydligen inte hungrig, så nu ska jag äta tacos med mamma sen så ska jag Elin och Bella ner på stan och gå på bio!


Likes

Comments

Gjort matlådor och lagt mig i soffan för film nu efter middagen!

Röda linser, broccoli och kyckling fick det bli! Likes

Comments


Kom precis hem, har tränat ben med mamma och nu sitter jag med värk i vader i hopp om att ha träningsvärk där imorgon, meen jag kommer nog vakna upp lika besviken som alltid:-(
Övningar:
Benpress 10x4
Vadpress i benpressen 12x5
Bulgariska utfall 10x5 på varje ben
Leg curl 12x4
Leg extension 10x4
Inner thigh, outer thigh ext. 12x5 på varje
Crosstrainer uppvärmning
Legraise 10x4 på varje ben

Har använt mig av proteinbolagets BCAA som jag fick hem förra veckan i smaken raspberry soda, verkligen 10/10 från mig, denna produkt är något jag kommer att fortsätta använda mig utav!
Likes

Comments

Åt frukost för ett tag sedan, vaknade sent med träningsvärk i axlar och triceps så åt aldrig lunch, därför åt jag ett halvt nybakt bröd till och en chokladboll som jag tänkte äta, men jag blev så mätt så jag la mig i sängen istället, nu ska jag åka till gymmet för ett benpass!Likes

Comments

Gick in på Party Queen på håltimmen idag och köpte ansiktsfärg, fick tråkigt för ett tag sedan och kände att jag behövde prova, så detta är resultatet!
Likes

Comments