Att vara gravid och ha häst är inte alltid det lättaste. Även om jag mådde relativt bra under min graviditet så hade jag inte riktigt orken att ta hand om Sacke på samma sätt som innan, allt blir så mycket tyngre när man är gravid. Så jag hittade en tjej som ville ha honom på foder sista tiden av min graviditet och i början när Oliver hade kommit. Nu är Oliver fem månader gammal och vi har nu kommit överens att dela på Sacke, Så jag har Sacke lördagar, söndagar och måndagar. Det är alldeles lagom. Dom dagarna i veckan har blivit mina favoritdagar, inte nog med att jag får ha egentid men jag hade nästan glömt bort hur glad jag blir av att vara i stallet. Dagarna som varit nu har varit helt underbara, det har varit snö och strålande sol, dagar som dessa är det underbart att ha häst! Så imorgon blir det en tur ut i solen.


Nu ska oliver äta gröt och bada, sen är det dags för honom att hoppa ner i pyjamasen och säga natti natti. När han har somnat ska jag äta jordgubbar med nötcreme från cleaneating.se och bänka mig framför Heart of Dixie!​

Likes

Comments

När jag blev gravid så visste jag direkt att jag ville ta reda på könet. Beundrar alla som kan hålla sig och inte vill veta. Jag visste också att så fort jag visste om det var en pojke eller flicka så skulle jag springa till närmsta butik och köpa allt blått eller allt rosa jag kunde hitta. Kalla mig gammalmodig men gillar blått till killar och rosa till tjejer, dock älskar jag grått så det blir mycket gråa barnprylar, haha! Men så blev inte fallet. När vi fick reda på att det va en pojke så köpte jag ändå ingenting. Dock har vi fått sååå mycket fint och såå mycket fina kläder till våran lilla kille, det enda jag köpt är en mössa och en teddyoverall. Men nu kunde jag inte låta bli, så nu inväntar jag lite fina kläder från patpat.com.

Kan verkligen rekommendera den sidan, dom har så mycket fina barnkläder till både pojkar och flickor!


Likes

Comments