Mobile games - Oktober 2017

Gaming/Spil

De mest spillede mobile games for mig i Oktober

Nummer 1. Magic Kindoms, af Disney og Pixar. Er (desværre) et tidbaseret spil, hvor du laver din egen forlystelsespark, og Disney er selvføligelig temaet. Jeg er kæmpe fan af Alice i eventyrland/ Alice in Wonderland, og det er denne omgangs event, den foregår i 15 dage i nu, hvor du så skal løse nogle mission for at få alle figurerne.
Spillet er meget mission og tidbaseret, hvor det for det meste går ud på og få fat i dine ynglings figurer og laver en flot og smuk park.

Nummer 2. Clash Royale, et spil hvor det handler om og lave et godt deck, så du kan smadre modstandernes tårn. Så du har alle disse søde figure, som kan hver deres ting bueskytte med pile, drager der sprudler med ild, hekse med magic, så skelet-armys men low power osv.
Det er et rigtigt hyggeligt spil, hvor man kan spille mod sine venner, og blive den bedste i din clan.
En gang i mellem kommer der også nogle events, det sidste var man skule spille amerikansk fodbold, så det gik ud på du skulle få en af dine figure ned på den anden ende af bane/skærmen, inden din modstander, det må jeg sige det var virkelig sjovt.
En sjovt historie, jeg begyndte og spille Clash Royale fordi det var men lektie på mit nye studie, det skal lige sige min lærer Lasse er i et helt vildt level og har åbenbart virkelig nørdet det :P

Nummer 3. Angry Birds Evolution, anderledes Angry Birds spil, i dette spil er det 3D, hvor du skal strategisk "skyde" fuglen/fuglene rundt på banen, hvor du så ping pongere mellem grisene, indtil de ikke her mere liv, det er ligesom main spillet, der er også kampe mellem dig og andre hvor det handler om at få grisene væk fra din bane halvdel, samt du får ekstra tid eller liv eller andet ved at dræbe grisene. Så kan du så få æg, som giver dig nye fugle indenfor de 5 farver fugle der nu er, sort, hvid, rød, blå og gul, de har så forskellige stjerner (styrken) som indikere hvor "god" fuglen er, samtidigt kan du level fuglene op og når de kommer højt nok kan du evolve dem.

Der er desværre og lidt tid med ind over da du skal vente på du kan spille scout ud, som endelig bare åbner for en ny kamp, men du har kun 3 points og det tager 1 time og få et point.

Men jeg elsker virkelig det her spil, det er virkelig sjovt og godt tidsfordriv.

Sidst men ikke mindst, nummer 4. Love Nikki Dress Up Queen, er en del anderledes fra de andre spil jeg lige har fortalt om, dette er som spillets navn indikere et dress up game/ et påklædnings spil, det går meget kort ud på og klæde Nikki på så du gennemføre din bane, der er 5 faktor dit set bliver vurderet i fx. Mature, Pure, Simple, Lively og Sexy, så skal du så vælge dit tøj ud fra det. Som i de andre spil er der også events, denne gang er det så mere sæson præget og så kommer det ellers nogle andre events som så bare er Random, i denne uge er det nogle rummet, teknisk.

Meget pige og sødt spil, er også tidsbaseret, men det er de fleste jo.

Det var alt for denne gang, tusind tak fordi du gad og læse denne blog, der er endnu mere hvor det kom fra på bloggen SandraCoyle, hvor du er mere end velkommen til og kigge, og kan du slet ikke få nok, er min instagram SandraCoyle, hvor du også er mere end velkommen 😘

Vi skrives snart igen 😍

Knus & Kys

Sandra Borup Coyle

Ps. jeg beklager for alle stavefejl, men jeg er ordblind, rigtigt god dag 😚

Synes godt om

Kommentarer