Look Fantastic - 2016 November

Makeup/Beautycare

Look Fantastic - The Sparkle Edition

Hejsa Folkens og velkommen til ❤

I dag vil jeg skrive lidt om Look Fantastic Box - The Sparkle Edition fra November 2016. Dette var min første Look Fantastic box. Det skal jo lige sige at denne box bliver sendt fra England (Dog ingen gebyr, hvis man bekymre sig om det). Look Fantastic er helt vidunderlig, du får mange lækkere ting og de kommer alle fra ulandet, som regel England men jeg har oplevet fra andre lande.

Men denne fantastiske box indeholdte:


❤L'oréal - Professionnel Mythic Oil

❤Monu -Recovery Balm

❤Look Good Feel Better - Angled Blending Brush

❤Model Co - Blush Cheek Powder

❤Sebastian - Professional Volupt Spray

❤Bloom And Blossom - Revitalizing Foot And Leg Spray


L'oréal's Mythic Oil til håret virker super godt, du får et dejligt lækker blødt hår også kommer det til og dufte helt fantastisk, også er det jo super nemt og smide i håret efter et lækkert bad ;)

Monu's Balm er vidunderlig, jeg kan slet ikke beskrive det, den virker til alt og du bliver blød som smør, dog dufter den lidt syntestisk/kunstigt, men den virker som den skal :)

Look Good Feel Better's Blending brøste, er super fin, flot design, lækkere blød hår, og meget præcis i sine brøst, men det kommer nok også an på brugeren ;)

Model Co's blush, hmmm, altså først skal det lige siges, jeg er ikke fan af blush, jeg får sådan nogle tykke kinder af det. Derudover er det er super fin blush, jeg synes dog der kommer lidt for meget produkt uanset hvilken børste du bruger, og det er jo ikke så godt. Men farve og duften er super god :)

Sebastian's Volume Spray, er en af de bedre hår produkter til håret jeg har prøvet, den giver et super fint volume til dit hår og så dufter den sku endelig okay :)

Bloom And Blossom's Fod og ben spray, er super god, den dufter godt og efter en lang dag hvor man har stået op hele dagen, er denne lige sagen, MEN hvis du har været ude og går hele dagen eller virkelig brugt dine fødder, virker sprayen desværre ikke lige så super, den har en grænse :)

Min favorit bland disse er helt klart Monu's Recovery Balm, den er bare fantastisk og er god til en hver situation. Herefter vil jeg så også lige sige, jeg vil gerne anbefale både Look Good Feel Better's børste og Bloom And Blossom's Fod og ben spray er helt klart også nogle produkter som kan gør din hver dag bedre og nemmere ;)

Det var alt for denne gang, husk og give indlægget et like, og kan du bare slet ikke få nok, er der meget mere på min Instagram SandraCoyle.


Knus & kys

Sandra Coyle

PS. Jeg vil gerne undskylde for mine stavefejl, men husk nu, jeg er ordblind 😊

#lookfantasticbox #lookfantastic #lorealparis #loreal #monu #lookgoodfeelbetter #modelco #sebastian #bloomandblossom

Synes godt om

Kommentarer