Goodiebox - 2016 Marts

Makeup/Beautycare

Goodiebox - Goodieboxprisen

Hejsa Folkens, og velkommen til min blog :)<3

I dag vil jeg gerne skrive lidt om Goodiebox' helt fantastiske box, nemlig GoodieboxPrisen 2016 også kendt som Danish Beauty Awards 2016 boxen.

Som mit smukke billede viser, indeholder denne box: (Fra højre mod venstre side)

❤Maria Nila - Luminous Colour Masque

❤Karmameju - "Star" Micellar Water 02

❤Gosh Copenhagen - Defining Brow Gel

❤JorgObé - White Tea Balancing Cream

❤Ecooking - Multibalm

❤The Body Shop - Honey Bronze Tinted Leg Mist


Selve Goodiebox Prisen foregår til awarden, hvor den helt vidunderlige JorgObé - White Tea Balancing Cream vandt.

JorgObé er helt fantastisk for en hver hud. Du får en lækker frisk følelse, og den dufte så godt.

Maria Nila, armen hvad kan man sige, jeg er blevet stor fan af Maria Nila grundet denne helt fantastiske maske til håret, dit hår bliver silke blødt og du føler virkelig at masken bar' gør noget helt vildt godt for dit hår, samt skal det jo lige siges at ALLE Maria Nila's produkter er veganske, beskytter dit farvede hår, uv-beskyttende, sulfat- og parabenefri. Jeg synes personligt at Maria Nila produkter er noget af det bedste du kan få fat i, jeg er ihvertfald fan.

Karmameju, det er også et helt fantastisk mærke, jeg er personligt selv blevet stor fan af deres 02 serie og bruger meget tit "Star" Micellar Water til og fjerne makeup med, og det virker som det skal, hvis ikke bedre. Duftene af de forskellige serier skal man måske lige, finde den der passer dig, jeg har lige fået 01 "LOVE" Face Mist som jeg synes lugter lidt meget af alkohol, men virker super godt, men find din duft, Karmameju er det værd ;)

Gosh Copenhagen, kender vi jo alle sammen. Denne Brow Defining Gel, i farven 2, virker rigtigt godt for mig og er super godt til lige og farve (meget lidt) og sætte dine bryn-hår på plads, det skal den have, det kan den sku.

Ecooking er et super fint mærke, jeg synes måske den balm, var lidt for tyk for mig og den har ikke den bedste duft, efter min overbevisning men har du så tør, bumser, eller noget du tænker det skal lige smørres, er denne balm det helt rigtige og tage frem, den VIRKER.

The Body Shop, kan man være andet end fan, nej det tror jeg ikke, dog er jeg ikke fan er "tan" produkter, jeg kan ikke lide man skal sprøjte det på, jeg føler man får et upræcis resultat, og det er der jo ingen der ønsker. Men en flot brun farve for man, man skal måske bare lige være nøje opmærksom under brug, og måske lige "efter farve" med en anden form for "tan" produkt.


Jeg vil gerne anbefale:

Maria Nila produkter, de kan gøre alt for dig og der er helt sikkert en serie der passer dig og så dufter og virker de jo bare skide godt.

Karmameju produkter, er et luksus produkt ligesom Maria Nila, men det kan altså det som det skal.


Dette var alt for denne gang, har du spørgsmål, er du mere end velkommen til og skrive i kommentarfeltet, ellers skrives vi jo i næste blogindlæg og glem nu ikke at give denne et like ;)
Huske og check min instragram SandraCoyle ud, hvor der er mere lækkert at se og læse.


Knus og kys

Sandra Coyle

PS. beklager alle stavefejl, men jeg er jo ordblind 😉

#goodiebox #marianila #karmameju #gosh #goshcopenhagen #jorgobe #ecooking #thebodyshop

Synes godt om

Kommentarer