Doctor Strange

Filmanmeldelser

Hejsa folkens og velkommen til 😍

Som du nok har gættet, så har jeg set Doctor Strange, og den kunne jeg rigtigt godt tænke mig og give en lille anmeldes på til jer :D

!!! Vigtigt, jeg vil gøre mit bedste til ikke at spoile noget, men jeg vil gerne anbefale du lige ser traileren først, så er der mindre chance for du bliver overrasket over noget jeg skriver 😍 http://www.imdb.com/title/tt1211837/ !!!

(🌟= en stjerne og ✨= en halv stjerne)

Min vurdering af Doctor Strange:

🌟🌟🌟🌟🌟 ud af af 5 🌟

Jeg synes det var en rigtigt god film, jeg er personligt helt vild med den. Selve historie er god, altså jeg har et lille problem med at hele filmen starter jo ud med at han gerne vil have sin fingere til at virke ordenligt igen, men det kommer meget hurtigt ud af fokus, vi får godt nok en afslutning på det situation, meeeen det er lidt sjov måde, det bliver "afsluttet" på, men det går. Ellers er det en virkelig god historie med turen til Katmandu og kampen osv.

Historien:🌟🌟🌟🌟✨

Nu til grafikken, OMG, den er helt fantastisk, måden dimensionerne er lavet på, er helt fantastisk, man kan godt se der er blevet brugt 160 millioner dollars på at lave filmen, måden husene flytter sig på, og når man er i "ånde"dimensionen, det er så smukt og så overvældene, at hvis man godt kan lidt og kigge på god grafik, så skal man 100 % se denne film.

Grafikken:🌟🌟🌟🌟🌟

Så er det vidst tid til vi snakker lidt om skuespillerne :D

Den frække og helt fantastisk Benedict Cumberbatch, gør det igen, jeg håber i alle kender ham fra Sherlock Homles, i rollen som, ja Sherlock Holmes, som han spiller til perferktion, og det gør han så sandlig også i denne film, hans flabethed og kækhed, for igen lov til og komme frem og det kan han altså bare, og det skader jo ikke når manden så også ser skide godt ud og har den frækkeste britiske dialekt.

Også dagens chok, vores egen Mads Mikkelsen spiller skurken, og hvor gør han da godt, kampen mellem ham og Cumberbatch, er virklig god, og har Mikkelsen en rigtigt god stemme til at spille skurk, fedt og se dig i en stor film igen Mads Mikkelsen.

Også vil jeg også gerne lige tale om "Den ældste" som bliver spillet af Tilda Swinton, som i nok bedst kender som den onde snedronning i Narnia. Hende nøgnehoved og intense øjne er så fantastisk og spiller sin roller så smukt og er virklig en perle i denne film også.

Så jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟 til filmen Doctor Strange ud af de 5 🌟 der er mulige.

Det var alt for denne gang, håber du nød min lille anmeldes her, jeg nød og skrive den og elsker og fortælle jer om de film jeg ser. Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive, samt kan du slet ikke få nok, har jeg lavet flere film anmeldeser og en masse andet, du er velkommen til at kigge videre i min blog, og er det heller ikke nok, sker der også lidt på min instagram SandraCoyle :D <3

Kys & knus

Sandra Coyle

PS. Jeg vil gerne beklage alle stavefejl, men jeg er desværre ordblind 😉

Synes godt om

Kommentarer