Hej! Jag å Linus gjorde som sagt tacos, det blev sååå gott! Senare ikväll blir det film å mysa å äta lite smått å gott.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag sitter i skolan å väntar på att min lektion ska börja. Slutar halv 4 idag och det är fredag.. Hatar det.
Ikväll är jag hemma själv tills lördag, Linus ska då sova hos mig. Vi ska laga tacos och senare på kvällen blir det chicken nuggets. Mums! Sen får vi väl se hur resten av kvällen blir!

Likes

Comments

Hej! Jag lyckades ta mig till skolan idag på morgonen och jag lyckades gå till gymmet ännu en dag även fast min huvudvärk tar kål på mig. Jag har då alltså migrän. Men den kommer olika. Ibland känner jag ingenting före utan det bara kommer som en smäll. Det här är skit jobbigt för mig för min huvudvärk gör att jag får svårt att koncentrera mig i skolan och andra grejer. Jag stöter bort folk för allt jag vill är att lägga mig i min säng i kål svart mörker å bara sova. Det är som att jag kopplas bort från allt annat och bara är instängd på mitt rum. Jag äter, jag dricker.. Men inget av det hjälper. Jag tar min Treo som jag fick av min läkare förut. Ibland tar jag för mycket så mamma får lov att säga nej. Jag vet inte hur jag ska bli av med detta, det stör mig verkligen. Jag vill bara kunna må helt bra utan huvudvärk. En annan läkare som jag träffade för några månader sedan sa att det finns andra mediciner mot huvudvärk istället för tex Treo. Men dom brydde sig inte tillräckligt mycket om det så dom sa ingenting mer om min huvudvärk och andra mediciner. Har ni några förslag på vad som är bäst att göra när man får sån extrem huvudvärk? Jag börjar bli trött på att behöva gå å lägga mig å sova i flera timmar. Det måste finnas något bättre än Treo för alvedon hjälper inte längre.

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis gymmat, gud så skönt efter att man varit hemma å slöat hela lovet. Första skoldagen var idag, det var inte roligt kan jag säga. Jag försov mig till klockan 8 och jag börjar 08:10. Så jag var väl i skolan vid 08:30. Sen var jag jätte trött å ledsen hela dagen. Men nu ska jag äntligen hem! Tror nog att jag ska kolla på min serie en stund sen blir det å äta.

Likes

Comments

Hej! Imorgon är det skola.. Shit. Jag kommer verkligen inte orka gå upp så tidigt igen. Jag vill bara ha lov hela tiden. Det är såååå skönt att vara ledig!
Jag har varit med Linus hela dagen idag, vi var först ute å cyklade till Hemköp å sen bara runt i Hosjö. Sen cyklade vi hem till mig och kollade på film.
Nu har jag min hår mask grej i håret. Det luktar så otroligt gott! Håret blir så lent efteråt, och snart ska jag skölja ur håret å sen ska jag spela lite på datorn å prata i telefon med Linus.

Likes

Comments

Hej! Är på väg till Borlänge nu, jag å mamma ska fixa ett pass åt mig för i augusti ska vi utomlands. Det blir första gången för mig. Sen när vi kommer hem igen så ska jag hjälpa mamma att flytta på några träd som ligger på vår tomt. Sen ska jag nog spela lite på datorn. Resten av dagen vet jag inte riktigt än.

Likes

Comments

Hej! Jag å pappa åkte å hämtade mitt paket från cocopanda. Jag har hittills bara testat min borste, tangle teezer. Det gör inte alls ont att borsta bort tovorna, den är så sjukt bra! Ska nog testa orofluido mask ikväll, för håret. Hittills är jag nöjd iallafall.

Likes

Comments

Hej! Klockan 12:30 åkte jag å Linus till Kina restaurangen för att äta buffé. Idag har vi varit tillsammans i 5 månader. Det har varit en fantastisk dag verkligen, vi kommer att fortsätta spendera dagen med varandra för att jag ska sova hos honom idag. Då tar vi moppen till honom. Vi åkte moppe till restaurangen å, sen efter det så åkte vi runt lite grann. Nu ligger vi i sängen och kollar på youtube. Har lust å vila lite men vi ska snart göra oss i ordning för att dra hem till honom. Sen blir vi å äta middag med hans familj.

Likes

Comments

Hej! Imorse så sa jag hejdå till min bror som nu åkt hem till Norrköping igen, han var hos oss i två veckor ungefär. Sen åkte jag hem till Linus, vi tog moppen vid 7- halv 8 tiden å åkte till en skola, sen ville vi åka mer så vi åkte till Säter å tillbaka hem till han igen. Det var ganska kallt men jävligt kul! Just nu ligger jag fortfarande vaken och ska nog snart sova, Linus sitter å spelar som vanligt på kvällarna. Tror jag börjar bli förkyld, blir täppt i näsan å hade jätte ont i halsen tidigare idag. Hoppas jag kan sova inatt då.

Likes

Comments

Hejsan! Jag å familjen gick upp till Stabergs klack klockan 11:00 med min morbror å hans fru, och våra vänner/grannar. Det är en tradition kan man säga, varje påsk går vi dit, vi har gjort det i flera år nu, sen jag var liten. Tyvärr har dom sågat ner så mycket skog där stigen är så det känns inte lika roligt att gå dit längre. Jag tog en massa bilder i skogen och jag såg även en nyckelpiga, ett vårtecken, så det var ju lite kul. Nu sitter jag i soffan, jag är så otroligt trött. Ska nog ringa Linus snart och höra vad han gör för något. Sen ska jag nog ta en liten tupplur.

Likes

Comments