Må månaderna passera snabbt

En seg dag. En RIKTIGT seg dag faktiskt, med en sen frukost i sängen. När jag väljer att skippa gymmet, då kan man vara säker på att jag är trött på riktigt. Har jobbat nonstop känns det som, med extra tidiga mornar och extra långa kvällar. Jag förtjänar en lugn dag. Varit ute en liten stund i friska luften i alla fall, för det piggar ju upp både kropp och själ, men åh vad jag saknar sommaren. Jag saknar att kunna gå ut i shorts och kortärmat. Gick och bad till en högre makt om att dessa månader ska gå förbi snabbt, så det blir sommar snart.
Jag är så avundsjuk på sambon som nu på lördag ska åka ner till Sydafrika. Visserligen ska han göra det på jobb, ensam dessutom, i hela 3 veckor...men ändå, han kommer till värmen och han kommer få tid att njuta också. Dags för mig att börja jobba på solbrännan i solariet, annars lär jag se ut som ett spöke bredvid honom haha!


Har ni någon resa planerad? Jag får nog vänta till vår honeymoon, vilket lär bli någon gång i höst eller kommande vinter. Vi gifter oss i Augusti, men ingen av oss vill resa utomlands på sommaren, så den får vänta tills kylan kommit tillbaka. Och appropå kyla...verkar inte som att vi får någon mer direkt kyla här. Lite oroväckande om man ska se det från en miljövinkel, men jag ska inte ljuga...jag njuter!! Jag är inget fan av kyla, har aldrig varit och kommer aldrig vara! Inget fan av överdriven värme heller för den delen. Sen vår är bäst! Vad föredrar ni?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer