Julklappar och prylar till mig!

Jag var och hämtade ut ett paket idag efter träningen!! 😃 Älsklingens julklappar, som jag nu så fint har lagt under granen, men åh vad jag inte kan vänta till julafton! Jag älskar att ge bort presenter!! 😍 Det kanske är fusk, men vafan...han får öppna en ikväll! Jag har ju faktiskt fått veta båda mina presenter, och en av dem, mixern, står faktiskt redan i köket. 😄 By the way..det är INTE jag som har slagit in dom, för jag kan lova att då hade det inte sett sådär fint ut. Jäkla bra att man kunde få det inslaget när man beställde!

Paketet innehöll även lite grejer till mig själv, för jag måste faktiskt unna mig själv lite materialistiska grejer varje månad. Tyvärr, jag är en materialistisk tjej. Jag älskar prylar! Inte så att jag är någon samlare, men jag blir överlycklig varje gång jag får hem ett paket med grejer, oavsett om det bara är ett armband, en lite extra fin pincett eller en hel drös med kläder. 😍 Så dom grejer jag hade beställt till mig själv var en fin nyckelknippa som är en reflex designad som en tassel. Snygg och praktisk! En yoghurt mugg med ett fack för musli eller flingor, för det behöver jag faktiskt. Jag tar ju gärna med mig det till jobbet som mellanmål/second breakfast, och nu blir det mycket smidigare.
Sist men inte minst låg det i paketet ett gäng doftpinnar, som jag tänkte ska få stå inne i badrummet. Det är en flaska med doftolja som man ställer pinnarna i, för att det ska sprida härlig lukt i hela rummet. Nu har jag precis ställt in dem, så jag vet inte än hur bra den faktiskt fungerar. 😊 Den här ska i alla fall dofta Champagne och rosa grapefrukt. 👏


Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fina paket
nouw.com/sweetwords
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Visst e dom! 😃 Som sagt, bra att inte jag behövde slå in dem xD
nouw.com/sandrabergmanfit