Core is key

Jag minns en tid då jag HATADE att träna core. Jag gjorde det aldrig...för det är inte samma sak som att träna större muskelgrupper. Här behöver du göra lite fler reps och använda lättare vikt, eller bara din egen kroppsvikt, för att få bra resultat. Det som dock fick mig att ändra mig, var när jag faktiskt fick resultat. När jag väl började se mina abs, och jag kände att styrkan i hela min core blev starkare, då fick jag en motivation att fortsätta.
Det är ofta det som driver oss, resultat... och just därför är dom där första veckorna kritiska, men också dom svåraste. Det tar tid att se resultat, men man måste lita på processen och fortsätta ett tag till. GE INTE UPP!

Ett nytt core-pass ligger nu uppe på min instagram. In och kika, lämna gärna en kommentar så är ni gulliga! Testar ni passet och lägger ut en video eller bild efteråt, så tagga gärna mig.


Gillar

Kommentarer

LifewithMich
LifewithMich,
Ååå. Vad inspirerand. Jag har typ inte tränat i mitt liv. Men jag vet att när jag några enstaka gånger skulle träna med kompisen och hon sa vi skulle göra Core insåg jag då att det var min värsta fiende 😂 Men min dröm är alltid varit att ha abs.
nouw.com/lifewithmich
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Haha men hjärtat! 😊 Aldrig försent att börja, och ja det är ofta den största fienden för dom flesta. Men tro mig, om du äter rätt och du biter dig igenom det så kommer du se resultat och du kommer då bli kompis med din coreträning. Just core är ju så viktigt också, inte bara för att få abs.

Behöver du hjälp och en extra push har jag nu julrea på min online-coaching. <3 www.sandrasfitness.se
nouw.com/sandrabergmanfit
LifewithMich
LifewithMich,
Ojdå! Min kost är nog sämst i världen. 🙊Men jag är faktiskt väldigt motiverad att ändra kost och diet pga många anledningar! Jag märker också hur mycket kosten påverkar måendet. Jag gillar din blog. Följde dig också på instagram 😊 Tack. Jag visste inte att du hade en hemsida. synd jag missar nog rean. Men jag kommer definitivt testa din online coachning i framtiden.
nouw.com/lifewithmich
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Går alltid att förbättra, och det behöver inte heller vara svårt. 😊 Jag är själv lite av en gottegris, så det är viktigt för mig att kunna äta gott OCH nyttigt. 😊
Åh kul ska följa dig med, du har intressant innehåll! 😊
nouw.com/sandrabergmanfit
LifewithMich
LifewithMich,
Ååå 😃 tack!! 😍 Vad roligt. Jag skickade ett meddelande till dig på instagram 😊... Eller hur! Jag känner mig väldigt taggad 💃🏾
nouw.com/lifewithmich
taazzsih
taazzsih,
Älskar dina pass du lägger upp på instagram. Plockar några övningar här och var 💪. Tyvärr har jag inte alls haft motivation till träning de senaste två månaderna men med dina videos på instagram får man tillbaka känslan att vilja träna 🥰
nouw.com/taazzsih
Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Åh men vad roligt att höra! Motivationen kan komma och gå, så länge man kommer tillbaka till det. 🥰
nouw.com/sandrabergmanfit