På tide å studere litt igjen

God formiddag til deg! Dagen går så fort at jeg blir helt stressa, haha. Jeg er i en eksamensboble, og har holdt på i overkant to timer nå, uten pause. Jeg er altfor dårlig på å ta pauser, så pausen min blir å stikke innom her for en liten update. Høyt oppe på ønskelisten er et lite kontor der jeg kan sitte godt å jobbe i full stillhet, med god arbeidsplass. Slik det er nå sitter jeg i stuen, uten sofa, og bruker pyntestolene våre som kontorstol. Lite heldig, men det fungerer midlertidig!
__________________________________________________________________________________________________

Faget jeg har eksamen i heter helse og samfunn, og omhandler lover, stortingsmeldinger, kultur og miljø og samfunnet generelt. I tillegg til å ha dette som tema på eksamen, leser jeg generelt pensum for å repetere. Det går jo fort til jeg er ferdig sykepleier, og mye av det man lærer i løpet av studie går i glemmeboken dersom man ikke leser jevnlig.

Nå skal jeg jobbe et par timer til før jeg skal unne meg en løpetur og et lite hjemmespa! Jeg ville bare stikke innom for å si hei, også snakkes vi senere i ettermiddag! Ha en superduper mandag ⛄🎓

Liker

Kommentarer

HELTZEN
HELTZEN,
Pauser er viktige så ikke hjernen blir kokt 😁 Good luck ❤️nouw.com/heltzen
Jasmineee
Jasmineee,
Lykke til 😊nouw.com/jasmineee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229