Just nu är det en väldigt jobbig tid i mitt liv, och pga det kommer jag inte att blogga nu. Jag ska försöka komma tillbaka om några veckor. hoppas ni förstår..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken underbar kille... jag rös i hela kroppen när jag såg dessa klipp.. Likes

Comments

hejsan !

Min syster fyller år imorgon så idag hade vi en födelsedags brunch för henne med några familjevänner . Det var riktigt gott och nu har jag ätit för 1 år , haha!


Likes

Comments

Hejsan!
Nu har jag fått hem mina kläder som jag beställde hem från lager157.com . Det tog 4 arbetsdagar vilket är rätt så snabbt. Men måste påminna er om att ta en storlek mindre än vad ni brukar han om ni ska beställa där ifrån !
1. 150kr
2. 150kr
3. 150kr

Likes

Comments

Jag tänkte dela med mig av mina tankar vad jag vill göra innan jag dör, och i detta fall tänker jag inte skriva saker jag vill hinna göra innan jag dör för mina personliga skäl, utan för hela samhället. Jag kommer självklart inte kunna göra allt det jag kommer skriva om själv, men jag hoppas att samhället i sig tänker på samma sätt som jag. 

Innan jag dör vill jag ha barn, och varför tar jag upp det? jo, jag vill kunna döpa mitt barn till vad jag vill. Jag har redan bestämt mig för vad jag vill döpa mitt barn om det blir en dotter. Jag vill att min dotter ska heta Fatima. Detta är inget svenskt namn, och det är inte det som är problemet. Utan det som är problemet är att jag inte vill att hon ska få problem med att söka jobb. Jag vill inte att hon ska så mindre chans att skaffa sig ett jobb p.g.a ho har "fel namn". 

Varför ska det vara svårare att få ett jobb om man heter Mohammed eller om man heter Calle, om man heter Jasmine eller Anna? Detta oroar mig mest, ni har säker redan förstått att jag är emot rasism och att man behandlar människor på olika sätt p.g.a vilken sexuel läggning man har, vart man kommer ifrån, vilket kön man har eller vad man heter i efternamn. Sverige måste förändras, och jag är villig  att göra ALLT för att andra de samhälle vi lever i idag! 

Likes

Comments

Godmorgon!

Förlåt för den kassa uppdateringen igår, men glömde helt bort bloggen. Nu är jag i alla fall i skolan, slutar 15:00 idag och även idag ska jag vara med min kille. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på något . Sitter och laddar upp med en Power King för att orka skolan idag haha, är så himla trött! Hoppas att ni kommer få en super bra fredag !

puss!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter nu i skolan och väntar på att min första lektion ska börja, psykologi. Igår efter skolan träffade jag hanna och Jay , det var kul att träffa dom eftersom att vi har haft det lite upp och ner på senaste tiden, men nu är vi äntligen på rätt väg igen! Idag slutar jag skolan 14:50 och då ska jag träffa min kille och vara med honom resten av dagen, blir mysigt! Hoppas ni kommer ha en bra torsdag bästaste ni.

puss!

Likes

Comments

Nu tänkte jag prata om ett omtalat ämne, nämligen rasism. Tänkte skriva om MINA åsikter om rasism, och kom ihåg att det enbart är mina åsikter !

Rasism är en ut av de absolut värsta saker som jag vet. Och att Sverigedemokraterna (som i mina ögon är ett rasistisk parti) fick 13% i valet 2014 (TVÅTUSENFJORTON!) är en skam för Sverige enligt mig.

Att säga att man är "stolt svensk " är absolut inte att vara rasistisk, klart att man ska få vara stolt över de land man kommer ifrån? Men att säga att man är stolt svensk när vi lever med tredje största parti i våran riksdag så kan inte jag kalla mig själv för en "stolt svensk"

Och om vi ska gå in på vad som kan anses som rasism (vet att många har olika åsikter kring detta) men om man säger till en mörkhyad person "jävla neger" eller om man säger till en svensk person "jävla svenne" så tycker jag personligen inte att det är samma sak. Majoritet i världen är rasister mot mörkhyade personer och inte mot vita , och på så sätt tycker jag att det är värre att säga "jävla neger " eftersom enligt mig så är det värre att sparka på någon som redan ligger ner .

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var jag i skolan från 9:00-14:00, efter det for jag hem och bara tog det lugnt . Sen vid 18-tiden åkte jag in till stan för att möta upp Amanda , vi gick runt och kollade i lite affärer och åt sedan middag på Max och satt och pratade i nästan en timme , en bra och mysig tisdag helt enkelt ! Nu ligger jag i sängen, har precis tagit bort sminket , ska kolla lite saker och sedan sova . Hoppas att ni har haft en super bra tisdag finaste ni !
Här får ni två bilder från dagen


Likes

Comments

Hej!

Jag har ju ett par höga Johnny Bulls stövlar i svart, men funderar stark på att köpa ett par låga i brun. Dem är så snygga och värt priset för kvalliten är så grymt bra! 

Bild från google

Puss! 

  

Likes

Comments