Hej allihopa!

Nu tänkte jag skriva om en sak som faktiskt är ganska viktig att prata om även fast man inte tror det.

Physik ohälsa är något alla har känt någon gång eller lider med varje dag, jag är en av dom som haft physik ohälsa i ca 1 år nu, och helt ärligt vet jag inte hur jag ska ta mig ut, det är jobbigt för varje gång jag vaknar på morgonen eller lägga mig på kvällen och mitt på dagen har jag en ångest och oro. För varje dag känns det som något hemsk ska hända och jag känner mig så ledsen och typ rädd, förstår ni hur jag menar? Ja, jag har varit med om en del saker i mitt liv men jag tänker inte säga vad..

Människorna runt om kring mig vet inte direkt hur jag mår eftersom jag är en person som håller allt inom mig för det känns som ingen kan hjälpa mig förutom mig själv. Jag har folk att prata med men jag litar typ inte på folk av olika anledningar för det är så många som svikit en... Jag vet att det finns sådär medicin så man mår bättre, men ska man behöva ta medicin för man mår såhär? :( Det hjälper till en viss del när man får pepp av människor som säger "fortsätt kämpa osv osv." Men tyvärr funkar inte det för många, det är det jag orkar inte göra något, och nä jag är inte lat jag är utmatad! Inte nog med all press från skolan att lämna in skolarbeten i tid då jag oftast får sen inlämning på för jag har så mycket annat att ta hand om.. Jag tar min hälsa framför skolarbeten för jag vet att om jag inte tar hand om min hälsa blir det bara värre. När det väl är då jag mår som värst lägger jag bara undan allt och sen typ bara somnar för jag inte direkt mår bra i mig själv.. Min kropp är utmattad, min hjärna är utmattad av all press. Jag vet av erfarenhet om jag inte lägger undan den dator med massa press och från hela omvärlden med saker jag måste göra osv, kan det leda till hemska tankar jag inte vill ha med att göra, och saker jag inte borde göra... INGEN människa som någonsin känt på physic ohälsa vet inte hur det är att må såhär.. Ni kanske säger "Det går över snart" eller "överdriv inte". Inte nog med att ångesten beror på komplex, eller att jag inte är sådär "perfekt" som alla är för det är sanningen.. Jag känner mig inte perfekt som den där tjejen med perfekta livet och utseendet... Även fast du kanske säger att alla e perfekt på sitt sätt kommer det aldrig hjälpa förens jag inser det själv, om jag ens gör det. När jag står bredvid alla andra känner jag mig mindre värd osv, vilket jag inte ska känna men jag gör det. (BTW anledningen till att jag öppnar mig såhär som jag gör för er som läser är att folk har velat att jag skriver om det och hur jag mår, och det är viktigt att prata om). Jag vet inte hur mycket jag ska berätta men en sak jag brukar göra för att underlätta när jag är så stressad (oftast glömmer göra saker som är viktigt osv) är att jag skriver en lapp på vad jag måste göra dagen innan och sånt där för att få mig att glömma saker och sånt. Det här med att gå upp på morgonen speciellt när det är skola, då är jag som värst! Då orkar ja inte mer typ:/ helt ärligt, det handlar inte om att skolan är dålig eller att jag inte har vänner. Jag har jätte bra kompisar och skolan är sån och så, det är stressen och pressen och ångesten inom mig som är jobbig. Det är jobbigt i skolan för jag orkar inte jobba och sånt, har för mycket annat att tänka på och då blir det ofta att jag inte jobbar. Skolan är inte det bästa i livet direkt.

Vill ni ha en del 2? Skicka på snap, eller skriv något på Instagram så jag vet! Nästa gång kan jag berätta lite mer! <3

Instagram ~ @sandrabadrans

Snapchat👇🏼


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det var ASS länge ja lagt upp ett nytt inlägg men NUU är jag tillbaka!!
Som ni ser i titeln, jag tänkte jag berätta hur han förändrat mitt liv!
För ca 2 år sen skapade jag en Instagram konto till både han och Viktor Frisk för att jag börja se mer och mer upp till dessa människor! Dom fick mig att lära känna människor som ja trodde aldrig ja skulle få, mina internet vänner betyder ASS mycket för mig! Och tanken har slagit mig... hur fan skulle mitt liv se ut om ja inte exakt den dagen skapat denna instagramen, från början hade jag den tillsammans med min kompis men sen va det bara ja! Men det va så kul att ge dom respons för man fick det tillbaka! Jag trodde inte mina ögon efter 1 månad att SAMIR börja följa instagramen! Och det är 2 år sen den 17 mars 2015 då han börja följa!
FYFAN ni anar inte hur mycket ja börja skrika å gråta:// HHHAHA

Första gången Jag träffa dom var den 9 augusti 2015 i Malmö och seriöst jag skakade så riktigt mycket och asså när ja kom hem blev jag typ ASS ledsen för asså det kändes som jag aldrig skulle få se dom fler gånger! Men hehe jo 28 November 2015 var det dax igen, Löddeköpinge! Inte nog me att jag skaffat fler internet kompisar då som jag träffa utan denna gången var magisk för mig! Asså för varje gång jag ser eller träffar dessa människor får dom mig att få ett bättre självförtroende och må bra..! Hoppas dom förstår hur mycket dom betyder för mig!

Jag har träffat dom 8 gånger totalt!
9 augusti 2015 Malmö
28 November 2015 Löddeköpinge
10 April 2016 Malmö
24 Maj 2016 Hörby
5 Juli 2016 Falsterbo
13 Augusti 2016 Malmö festivalen
14 Augusti 2016 Malmö
28 Augusti 2016 Olofström
Och fler ska det bli;)

Bästa upplevelsen/dagarna var i Malmö (13-14 augusti )
Inte nog med att min bästakompis(lillasyster ;) haha) kom ner till Malmö utan vi fick asså sådär VIP plaster på scenen osv i sista minuten på Malmö Festivalen (RIX FM ) så vi fick sådär sitta på scenen och se alla artister uppe på scenen å äta hur mycket godis vi ville och dricka vi ville! Ahhaha sen fick vi varsin bag mee powerbank osv osv! Och det var Jah å Linnea som hon heter fick dessa VIP grejen men några av mina andra kompisar hade vunnit plats där uppe med så dom satt där också! Det va riktigt kul iaf HAHAHA!

Men sen så var vi ute på deras hotell ahaha.. inte nog med att vi blivit tillsagda några gånger att vi inte fick va på hotellet så va vi ändå där men aja, av någon andlednig sprang vi in där genom ett typ uterum och satt oss där, Hahh så satt vi där å prata me
SAMIR,
Men asså den där tjejen som
Sagt till oss många gånger när hon först såg att vi smugit in igen blev hon först ganska irreterad såg jaen sen så när hon såg SAMIR blev hon helt snäll://🤔
HAHA Blev ASS irriterad på henne men Aa! Men isf vi satt å snacka en stund me han å sånt där!
Sen nästa dag så stack vi ditt jätte tidigt eftersom dom sedan skulle åka hem till Stockholm osv! Så vi var där tidigt! Så fick vi säga hejdå osv;( det gjorde ganska ont att säga hejdå för det kändes som en evighet innan ja får träffa han igen! Blev fett depp den dagen:/ aja!! Vill ni ha mer delar👇🏼😉
VILL NI HA EN DEL 2? KOMMENTERA PÅ INSTAGRAM😝😝 @sandrabadrans

Likes

Comments

Holaaaa!
Nej men HAHAAH hej!
Det var ett tag jag skrev men det är mycket som hänt och inte mått så jätte bra sen har det varit med skolan osv. Jag ska förbättra mej!
Men iaf!! JUSTIN BIEBER ÄR I SVERIGE 😩😍😍😱
Jag håller på att dö!! Ja skulle igenkligen gå på konserten i Stockholm men det gick inte.. men iaf! Det jag fick nöja med e allas storys Ahahahah!

Är det bara jag som typ kolla jämt på videos där folk fått one less loney girl, asså ända sen ja var liten har jag suttit å gråtit för jag alltid också velat bli det! Tänk att få blommor och han sjunger för en för 1000 tals människor!! Drömmen juu!! Att bara få se han å andas samma luft hade ju varit det bästa!! Men jag hade ganska många kompisar som sätt han. Är glada för dom! Nästa gång ska ja faktiskt se han, bryr mej inte om det är om 3 år eller 10 år bara jag får se han och va så nära han! Har varit en belieber i nu snart 7 år, ända sen hans låt baby släpptes har jag följt han genom sitt liv! Jag älskar han😍😍🙌🏼

Hoppas ni mår bra!! Hejdåå❤️❤️🙏🏼

Likes

Comments

Hur är det att bli mobbad? Är det någon förutom personen som blir det vet ens hur det känns? Att komma till skolan med en klump i magen och veta, ja snart går jag för bi dessa människor som alltid skrattar när jag går förbi..

Idag på mentorstiden/klasstids lektionen fick vi se ett avsnitt av ett program på SVT, det handlade om mobbning. Där berättade dom om en pojke som bara var 13 år gammal och hade nyss börjat 7:an. Han hade alltid varit utsatt för mobbning.. Folk hade slagit honom, och sagt att han ska ändra sig och misshandla han grovt.. Det slutade med att han tog självmord!... Förstår ni hur pass allvarligt detta är! Det är minst 2 personer varje vecka som tar självmord! Och flera tussen tonåringar har dessa tankar! Men dessa händelser behöver inte bara hända i verkligheten eller på skolan, utan även på internet. Det kallas näthat, där kan sprida falska rykten om en, eller att någon lägger ut en bild på en som man inte vill eller hotbrev.. Man kan även få kommentarer typ på Instagram om hur ful man är eller som ett exempel att näthat på kändisar! Dom är faktiskt också människor med känslor.. Tro inte att dom ser om du som skriver hat skriver något elakt mot personen.

Det som jag reagerade på, dom vuxna i skolorna i Sverige pratar ofta om att det är nolltolerans mot mobbning, ja mobbning för dom är oftast att om man ser någon bli riktigt mobbad.. Som ex på min skola kan personer kalla varandra ökennamn och säga massa grova ord till varandra utan att en lärare säger till även att dom går förbi bara.. Dom kanske någon enstaka gång säger till men sen bara dom går lika snabbt! Vissa elever fattar inte "sluta". Men dom ser inte det som händer på internet, dom vet inte om man får näthat och sånt. Det kanske till och med är någon elev på skolan som skriver det eller så!

När jag kom hem idag efter skolan så satte jag på en film som är sann för många..! Den handlar om en tjej som blir brutalt mobbad.. Gruppgänget som höll på mot henne bestod av den där så kallade "mobbaren" som var den som lede allt, hon förstod inte vad hon höll på med, hon trodde hon gjorde det på "skoj" som hon beskrev det. Men i själva verket mådde hon inte bra med sig själv och blev mer peppad av det där gänget som var hennes kompisar att fortsätta. Dom skickade hot sms och mejl om att hon kan gå och dö osv. Denna tjej, ingen pallar så mycket hon blev mobbad. Ingen hade reflekterat att hon kanske må dåligt, eller sett när den där tjejen putat till henne och kallat henne massa saker. Men sen den dagen hon tog en massa mediciner hitta hennes mamma henne medvetslös. Allt pga att dom hållit på med henne för länge nu. Hon hade bara en vän, det var hennes bästa kompis. Han hade bara henne och såklart klassades dessa människor som "töntar". Dom två har kämpat tillsammans sen dag 1. ca 6 månader innan ville han den killen dokumentera allt så han gav henne en litet smycke med en spion kamra och dom dokumentera hela denna tid och fick allt på film.. Men hon orka inte mer.. Dessa ord hon fick varje dag och knuffarna var för mycket. Ingen såg något och inte fråns den dagen kom att hon var medvetslös vakna alla! Denna filmen fick mig att gråta.. Jag vaknade upp från denna värld, det är så många som faktiskt utsetts för detta och sedan att någon ska förstå att man mår dåligt att behöva riskera hela sitt liv då det redan är försent att göra något.. Är det så det ska va! Tycker att alla ska börja tänka sig för vad man säger till folk för ett litet ord sårar. Ett hånflin sårar. Att ingen bryr sig & ser en sårar. Tycker ni ska se denna filmen!

Hoppas jag fick alla att förstå att mobbning = folk riskerar sitt liv för kanske just nu du sagt att hens kläder är fula eller att personen behöver smink, Hallå det är inte din uppgift att säga vad personen ska ha på sig eller se ut? Personen får se ut hur den vill och sminka sig hur mycket den vill eller välja att inte ha smink. Till dig som är utsatt! Ha på dig det du vill och se ut som du vill, för vet du vad. Du är lika fin ändå! Du är underbar och perfekt för du är du!

Iaf här är Trailer: https://youtu.be/-G8qLskQJbg

A Girl Like Her

Tycker alla ska ta sin tid och se denna! Snälla kolla trailern iaf.


Likes

Comments


~SERIER~

Prison Break ~ En fängelse serie som går ut på att hans lillebror åker in i fängelse för att försöka få ut sin oskyldiga storebror. (Storebrorn ska avrättas).

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=AL9zLctDJaU (Säsong 1)


The O.C ~ En typisk tonårs serie med kärlek & bråk & festande. Från början får man Följa Ryan som kommer från det allra fattigaste delen av staden. Han hamlar i fängelse och sedan var hans advokat det bästa som hänt han eftersom han får flytta hem hos hans advokat & då deras familj i den rikaste familjen i staden :))

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_PihUdbGsqU (Säsong 1)


Vampire Diariers ~ (En av mina favorit serier) Det är en övernaturlig serie som innehåller allt från Vampyrer osv. Man får följa Elina & hennes vänner genom deras liv, älskar mycket action rekommenderar ja denna!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_GWtgdAYHMU (Säsong 1)
Full House ~ En gammal serie där man får följ en familj som bor i

SanFrancisco & dessa människor får man följa fråns som var små till vuxna (ca 20 år, detta är äkta) Den serie är bra så "mysig" haha att kolla på, det känns som man är med i den på något sätt när man ser den!

(hitta ingen bra trailer på säsong 1 men här är den 20 år senare iaf)

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=CXuGLswn2l0 (20 år senare)
~FILMER~

22 Jump street ~ En rolig komedi/action film som handlar om att två vuxna ska "låsas gå på collage" fast egentligen spionerar dom och utreder saker om knark osv! hahah!


Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=v9S_dYuq0vE

Mean Girls ~ En såndär typisk tjej tonårsfilm som jag ex kan bara se om, om och om igen haha! Denna är både komedi & kärlek och High school livet.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KAOmTMCtGkI 


Scary Movie ~ Dom klassiska parodierna på skräckfilmer. Hahah jag tycker dessa filmerna, speciellt 3:an är så sjukt rolig! Tycker dom gjort dessa så jäkla bra!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_dktIVAfjzY  (1: an)Likes

Comments

Heej

Jag tänkte ta upp det där med internetkompisar. Jag har ganska många som jag till och med träffat som betyder nästan allra mest för mig. Det är många som säger att "internetkompisar är fake, dom är inte äkta" JO DOM ÄR FAN MER ÄKTA ÄN VAD DU NÅGONSIN KOMMER BLI!! Sånt stör mig! Om jag inte hade haft dessa kompisar skulle ja inte pallat mer! inte haft dessa minnen med. Utan dom vet jag inte vad jag skulle gjort. Dom människorna som säger sånt, dom har aldrig haft en internetkompis, iaf inte en äkta isf!

Jag älskar dom eftersom det är oftast dom som är ens "soulmate" , den personen som är ens mest lik å bara klickar bra liksom. Från att bara ens skriva med dom till sedan vara bästavänner är sjukt! Men en dag ska jag träffa dom allihopa från hela Sverige! Det kvittar om det är om 1 år eller 2, om man väntar på något gått väntar man aldrig för länge hahah!

Men snart ska jag andligen få träffa 3 av mina internetkompisar! 😍

Hoppas ni gillar min blogg och fortsätter läsa den!!!

Jag ska försöka skriva många blogginlägg!❤️🙈


Likes

Comments

Hejsan!

Okej nu tänkte jag uppdatera lite om lite olika saker. Som ni vet (iaf er som följer Samir Badrans liv) ni vet att han just nu iaf när jag skriver detta sitter på ett plan till Los Angeles tillsammans med Johnny Edlind och hans kompis. Just nu är också Michelle Svendsen där. Många åker ditt fattar dock varför för det är ett riktigt fint där. Själv har jag varit i USA/Amerika typ 6 gånger, som ni nog förstår tycker jag om det landet väldigt mycket och jag ska och vet att jag kommer bo där i framtiden! USA är ett speciellt land, där finns alltid i en affär typ som om man går in på Walmart eller Target finns allt från smink till bildelar ex. Hehe varje gång jag varit inne där och ska åka tillbaka till Sverige har jag en stor påse med smink eftersom det är ganska billigt och bra, men även vissa smink produkter som inte finns i Sverige. Jag önska ja också var i USA nu ;(

Just nu saknar jag Michelle superduper mycket för nu vet jag att jag inte minst 3 månader och sen så saknar jag Samir med men eftersom alla säger att sista spelningen så lär jag inte få träffa han förrns nästa år..

Dom två (Michelle & Samir) betyder något extra❤

Iaf mer blogg inlägg kommer snart!!

Sen vill jag bara tipsa er om mina kompisars bloggar, Prenka & Natahlie❤

NATHALIE~ http://nouw.com/nattiii

PRENKA~ http://nouw.com/prenkabadrans

Likes

Comments

Hejjsan det en sak jag älskar att göra, som många andra människor med som tycker om Samir Badran & Viktor Frisk är att gå på deras spelningar och bara få ens vara nära dom. Själv har jag träffat dom 8 gånger men jag har kompisar som träffat dom fler fast är bara glad att jag ens fått chansen att få träffa dom :) Många stör sig på mig bara för jag snackar jämt om dom men så e jag, när jag har väl typ träffat dom dagen innan så kan jag inte håll käften om det HHAHA. För när jag träffar dom, och med personerna som betyder mest är jag över lycklig och mår som bäst. Önska bara jag fick möjligheten att få träffa dom mer.. Men eftersom jag bor i Skåne och dom i Stockholm är den chansen ute.. Dom är inte alls ofta i Skåne och har spelningar.. Sen har dom lite utanför men jag har inte alltid den möjligheten att åka ditt då.

Hoppas dom vet att dom verkligen betyder mest för mig! Och tjejer, er jag får uppleva det med, jag är såå tacksam att jag ens lärt känna människor som er! Ni e verkligen grymma och jag älskar er❤

#eesstprm #sbvf


BTW LYSSNA DENNA LÅTEN klicka👉 Let Me Hold You (Turn me on)

Jag älskar er <333

Likes

Comments

Okej nu kom det två stycken inlägg idag men jag vill bara säga tack till er som motiverar mig till sakerna å liksom bara finns där för mig och stöttar mig!
Ni vet vem ni är och jag älskar er ok!! Puss❤️

Likes

Comments

Hejjsaaan!
Mitt namn e Sandra och kommer från Skånee🙈
Okej som många vet att jag haft blogg innan men känt att ja inge haft "passion" för just dom ämnena direkt (att skriva om mode asså sånt) men en ska ja gillar å vet att jag kan skriva om är hur ens dag varit, eller om det något roligt som hänt, storys osv!

Jag har då alla slags sociala medior hahaa, Instagram, snap osv!
Men på denna bloggen tänker jag skriva om allt typ! Men jaa jag hoppas ni kommer läsa iaf!
Jag skriver mina sociala medior (bara snap och Instagram just nu)👇🏼 där så hörs vi!! Hadee 🙈😘

INSTAGRAM ~ @SandraBadrans
SNAPCHAT ~ Justinsflickaa (haha gammalt namn)

Likes

Comments