Torsdag & matkoma

Hej hej! Hur står det till? Här är det bara bra, men gud vad seg jag är idag - helt kaos. Det känns nästan som att jag skulle ha varit ut på krogen igår och festat till mitt i natten, tänk om det ändå var så? Tur att det inte är så. Jag har spenderat dagen mestadels i soffan, helt utslagen och Robert likaså. Vi har i alla fall slängt i två maskiner med tvätt - en 40 och 60 så nu doftar det gott här. Tidigare idag så gjorde jag pannkakor till lunch, jag tror nästan helt ärligt att jag fick någon slags matkoma efter det för jag hade sådan craving efter det. Igår åt vi blodpudding och idag har vi varit som bakis, haha! Jag har ingen aning vad som hände, men aa vi kanske fick dagen efter matkoma eller något ;) Jag har varit ledig nu två dagar och det har varit två helt underbart sköna dagar, men imorgon är det dags igen att återgå till allvaret och ansvar.

Imorgon jobbar jag 13.30 - 20.00, innan jag börjar så ska jag träffa min teamledare och prata lite. Det har hänt lite saker på avdelningen jag ska till som inte har varit så roliga så jag hoppas vi kan fixa det så hela dagen kommer att gå åt till att jobba, på lördag och söndag jobbar jag från 07-13.30 och sen efter det så ska jag träna! Gud vad jag längtar faktiskt, lördag har jag bokat till halv 3 och söndag till 14.15. Det ska bli så skönt att få pusha kroppen lite igen. Men ikväll så tror jag att jag kommer somna ovaggad, så sjukt trött så jag skulle kunna gå och sova för kvällen redan nu men det känns lite tidigt så senast 22.00 i alla fall.

Häromdagen fick jag ett roligt samtal från min teamledare om jag ville gå på nya schemat i tre månader, självklart sa jag ju ja! Det innebär att jag kommer att gå på 75% då i tre månader istället för de 57% jag jobbar nu. Då kommer jag att jobba endast på ortopeden och få tillfällen på Stroke, men jag slipper helt den avdelningen som är ganska jobbig just nu så det är otroligt avslappnande för mig. Plus att jag kommer kunna spara lite pengar ;) så jag kommer att gå på intro fr.om 26 januari till den 1 februari, sen startar schemat helt den 15 februari till slutet av maj. Jätteroligt verkligen! Jag är så taggad, detta var exakt det jag behövde mitt i denna hemska pandemi.

Kram Sandra!

Gillar

Kommentarer

Linnéa,

Tack så mycket! ⭐️

nouw.com/linnealiebig