Saker jag ser framemot

Jag har så mycket roligt att se framemot, jag längtar verkligen nu och jag räknar ner dagarna som bara den. Jag tänkte lista upp det som händer nu..

* Semester v.31-33, v.30 åker jag upp till Falun och träffar familjen i en vecka. Det kommer bara bli mycket mys, sol och bad. Träffa min moster och åka ut med hennes båt ;) Det ska också bli så mysigt att få träffa min mormor! Att få krama om min mormor igen. Jag har ju bara fått träffa henne på håll men nu kommer jag få krama henne igen. Min lilla sköra mormor <3

* Vecka 32 åker jag hem till Strängnäs igen, jag får se vad vi hittar på då. Jag tänkte eventuellt träffa en kompis och få ihop lite minigolf och kanske lite kvalitets häng.

* Stockholm v.33 från torsdag - söndag tillsammans med Robert. Vi ska bo på hotell, strosa runt i gamla stan och äta gott, även gå på bio. Vi har inga direkta planer utan vi ska bara ta dagen som den kommer där.

______________________

Jag insåg idag när jag satt och skrev ner mina nya arbetstider i min kalender när jag såg mina arbetstider, att jag kommer sluta tidigt nu om dagarna. Jag kommer sluta ca 14.30 ena dagen och 15.30 andra dagen förutom när jag kommer att jobba 11.30-20.00. Det kommer också innebära att jag kommer kunna spendera MYCKET mer tid på gymmet! Det är så roligt då jag har jobbat mycket kväll på schemat jag har nu och gymmet har halkat efter så mycket. Jag ska också fokusera mer på matlådor, verkligen ta tag i min kost och bli mer inriktad på träning och hälsa.

Om det är någonting jag tror på så är det hård träning och bra kost, bantningsprodukter är inget jag tror på alls! Jag tror det blir placebo effekt. Jag tänker på allt det där som många försöker sälja in på Instagram, jag får så många DM:s om det hela tiden där tjejer vill rekrytera mig, jag nekar alla. De skriver att jag har så fint flöde, jag verkar vara en sådan trevlig person yada yada och sedan så kommer rekryteringsfrågan, när jag säger nej tack och förklarar så vill de sälja på mig ändå och vill övertyga mig om hur BRA saker det är. Jag tror att, om man en gång har börjat med det där så måste man fortsätta, allt som man stoppar i sig kan man få via maten via frukt, sallad, näringsrik mat osv. Alla gör ju som de vill men jag tror inte alls på det! Tricket är ju att förbränna mer än vad man stoppar i sig. Så, nej tack säger jag och håller mig till bra kost och träning, kanske inte varje dag men i alla fall några dagar i veckan. Det ger resultat för mig iaf!

Har ni något ni ser framemot framöver?

Kram Sandra!

Gillar

Kommentarer