Regnet bara faller ner

Welcome, dear wednesday!

Hej underbaraste ni som läser min blogg, hoppas allt är bara bra. Med mig är det bra, men jag är så sjukt seg idag fastän jag har sovit hela natten. Jag skyller på vädret just nu då det bara regnar hela tiden och det är max 10 grader ute - man kan fundera om det är maj eller september. Jag undrar när sommaren egentligen ska komma? Snart måste det vara dags för sol och värme som faktiskt stannar kvar längre än bara några dagar. Hoppas hoppas!

Jag längtar också massor till fredag men samtidigt är jag så nervös. Jag ska tatuera mig på fredag med ett motiv på ryggen, jag ska till min tatuerare imorgon och prata om en kräm som är bedövande som vi ska lägga på innan. För förra gången när jag gjorde ryggen så gjorde det så ont så jag trodde jag skulle smälla av, så om denna kräm kan bedöva lite så är det värt att prova. Jag har dålig smärttröskel men jag har sjukt bra läkkött istället då mina tatueringar läker snabbt, men jag hade väldigt gärna haft hög smärttröskel också men kan man väl inte få båda. Men jag är så exalterad! Det är tur att jag har ledig helg så jag hinner vila lite och ta igen mig efteråt, jag brukar bli ganska trött och seg efter.

I skrivandets stund så är jag hemma och tittar lite på Netflix, senare blir det iväg på jobb. Jag är inte alls taggad men det är bara att ta en Clean så är man på topp. Jag jobbar bara 5h idag, så skönt. Igår jobbade jag 9h men dagen flög på så otroligt bra ändå, jag älskar verkligen avdelningen jag är på nu och om jag hade fått välja så hade jag endast jobbat där. Snart blir det lunch innan det är dags att dra sig.

Ha en riktigt härlig dag!

#onsdag #wednesday #jobb #regn #förväntansfull #längtar

Love, Sandra

Gillar