Höstlista 2021

Jag hittade en höstlista hos @isabylund så jag tänkte haka på den jag också :) fastän inte hösten riktigt är här än så kan det ju vara rätt mysigt ändå.

Vill fokusera på: Det som gör mig glad! Det jag mår bra utav. Musik som gör mig glad, den energi som gör mig glad som människor runtom mig. Fokusera på bra energier, skippa det som får mig att må dåligt.

Vill ha mer av: Träning! Min träning har kommit så långt på villovägar, jag sade att nu när dagpassen började så skulle jag gymma mycket men det har blivit en gång. Jag vill ha mer av promenader nu när löven faller, fotografera mycket av höstens förvandling och sluta vara så lat! (Som jag tyvärr blivit). Hitta nya promenadstråk, hitta nya stigar att gå på och hitta mer motiv att fotografera.

Vill ha mindre av: Ältande, gnabb, skvaller och gammalt groll.

Vill titta på: Gamla godingar från förr, filmer som gör mig glad och som får mig att skratta massor. Jag har faktiskt beställt Sunes sommar och fick då också med Sunes jul, så den ska jag titta på någon dag. Gamla klassiker är nästan roligast att titta på.

Vill äta: Jag vill äta det som är gott, laga goda måltider och göra massor med matlådor. Jag vill äta mycket nyttigare, kombinera goda maträtter med lite varierat innehåll. Börja tänka på vad jag äter och det som är bra för mig att äta. Jag skulle vilja laga mer grytor, mer lasagne och sådant där.

Vill ha på mig: Snygga stickade tröjor, det tycker jag är jättesvårt att hitta. Snygga trendiga jeans, sköna sneakers kombinerat med en bomberjacka eller skinnjacka. Det tycker jag är så snyggt på hösten.

Vill lära mig: Mycket mer inom träning och kost! Hur man ska kombinera bägge för att få det resultat man vill ha. Fler övningar, våga utmana mig själv på det jag tycker är svårt. Utmana mig själv att pusha mig lite mer fastän jag känner att jag inte orkar.

Utflykter och resmål: Det roligaste jag vet är roadtrips, fastän man vet vart man ska så är det så kul att åka bil. Jag älskar att göra utflykter men tyvärr blir det inte så ofta längre. Jag vill gärna resa till Göteborg, ner till Kristianstad för att hälsa på min bästa kompis. Jag vill resa och utforska nya ställen i Sverige som man aldrig sett men hört talas om. Kanske mer då när covid-19 är helt borta.

3 konkreta mål för hösten

1. Laga bra stadiga måltider till matlådor, sluta vara så bekväm och köpa matlådor på jobbet.

2. Ta tag i min jädra träning! Sluta vara så lat och bekväm hemma i soffan och tänka "jag tar det imorgon".

3. Bara shoppa saker jag behöver, det har varit mycket shopping på sista tiden och saker som jag tror att jag behöver. Vara mer noggrann när jag kollar på kläder om det verkligen är något jag vill ha och vad jag kan matcha med för plagg hemma.

#blogglistor #höst #inspiration

Love, Sandra

Gillar