En dag i juli

Hej på er! Hoppas allt är bra. Jag har precis kommit hem efter ett 9.5hs pass, regnet väckte mig imorse för det kom sådan skur så det smattrade så hårt på balkongen och vi hade balkongen öppen men jag lyckades nog till slut somna om till klockan ringde vid 08.00. Och det känns som att myggen har bitit mig överallt i huvudet för det kliar som bara den. Jag tror inte jag haft så mycket myggbett som jag har i år, det känns som att man kliar sig hela tiden på nya ställen ;) men det hör ju sommaren till så man får la stå ut.

Igår körde jag ett gympass innan jobbet, men jag kom dit lite sent kände jag så jag hann bara köra en timme. Men det är ju bättre än ingenting men nästa gång så blir det nog att vara där till 12.00 ca när jag börjar 15.00. I Strängnäs så har de nu gjutit plattan för byggnaden som ska bli nya Friskis här och jag är så taggad! Det blev ett rygg och axelpass, det kändes riktigt bra. Jag älskar att köra styrketräning och jag känner att jag får ut mer av det än cardio och kondition, jag vet inte.. men jag tycker nog bara det är tråkigt. Men jag försöker få in det ibland med :) det kommer bli enklare att planera sina pass nu när restriktionerna har lättat igen och man får träna hur länge man vill. Woho!

Men vad händer i veckan?

Jobb imorgon onsdag kvällspass jag ska hämta ut ett paket innan jobbet, torsdag - fredag så jobbar jag tidigt pass och slutar 13.30 så då tänkte jag dra till gymmet igen och köra igenom ett riktigt bra pass då jag har hela dagen på mig. Lördag så har vi bokat bord på Riva nere vid hamnen, det såg inte så lockande ut med regn men vi får väl sitta inomhus då och så får vi hoppas att vädret vänder till dess! Det var osäker prognos på SMHI och på klart.se så visade det åska hela dagen. Så jag HOPPAS vädergudarna är med oss! Annars blir det bara lugnt här.

Ha en riktigt fortsatt trevlig kväll!

#träning #gym #jobb #vardag #vardagsliv

Love, Sandra

Gillar