Vad vill jag köpa? Lära mig? Åka till?

En dålig vana som jag kommer att bryta
Hmm.. Gud vad svår fråga! Men något som jag kan komma på nu är, sluta shoppa onödiga saker som jag inte behöver. Gud jag har shoppat så mycket onödigt i mitt liv som kläder jag velat ha en gång men som jag inte velat ha sen och bara legat oanvänt sen. Jag kommer spara så mycket pengar!

En ny färdighet som jag vill lära mig
Åh, det finns så mycket som jag vill lära mig. Jag skulle vilja lära mig crossfit faktiskt, det ser så roligt ut. Och det verkar vara så sjukt bra träning! Dock så känner jag ingen som sysslar med crossfit.

En person som jag vill sträva efter att bli
Känner ni till Madeleine Vall Beijner? Om inte, kolla in hennes Instagram där hon heter madeleinevallbeijner, hon är modell, stunt skådespelare, fighter, ambassadör för Husqvarnas motorcyklar och för Cupra. Hon lär ut självförsvarskurser, är bara så ball och så fin! Hon är en person jag skulle sträva efter att bli som.

En god handling jag vill göra
Det var längesen jag gjorde en god handling, men för några år sen så var jag inne på SJ på min profil när jag skulle boka en resa. Jag hade mycket poäng som jag inte behövde, så jag skänkte dem poängen till min stora dag så barn som är sjuka skulle få åka på en resa. Det kändes bra!

En plats jag skulle vilja besöka
Jag har så många platser jag skulle vilja besöka: USA, Frankrike, Egypten, Vietnam, Maldiverna. Sen jag varit liten så har jag alltid skrivit i en sådan här mina vänner bok att jag ska till Mauritius, jag har ingen aning vad som väntar där men jag har alltid sagt att jag ska dit! Så vi får se vad som händer i framtiden.

En bok jag skulle vilja läsa
Typ alla verklighetsbaserade böcker som jag hittat på Adlibris! Det är så spännande att gå in där och spana på böcker, jag hittar alltid minst 5-10 böcker som jag vill läsa. Men jag hittar aldrig tiden att läsa synd nog.. Men där hittar jag alltid böcker som jag sen drunknar i och inte kan sluta läsa när jag väl fått hem dem.

Ett brev jag skulle vilja skriva
Till mitt 14-åriga jag! Och jag skulle vilja skriva att tiden som började i fyran med mobbning och smeknamn skulle eventuellt bli bättre i högstadiet, jag skulle vilja skriva att tiden som sen kom i högstadiet med all mobbning och utfryshet som fortsatte skulle bli bättre i gymnasiet, jag skulle vilja skriva att tiden i 20 års åldern skulle bli bättre med tiden gällande pojkvänner som inte var hotfulla. Jag skulle vilja skriva så jag ser vart jag är just nu, hur jag lyckades komma dit jag är nu trots allt som hände i mina tidigare år. Om jag bara såg då vilka som var mina vänner, och att det inte var mitt fel det som hände och att jag faktiskt kunde bli lycklig sen.

En ny maträtt som jag skulle vilja testa
Åh, maträtter.. Jag är inte så bra på maträtter fastän jag skulle vilja. Jag skulle vilja kunna laga kött som man får på restauranger som är sådär härligt saftiga, goda och med de rätta kryddorna. Jag skulle vilja kunna laga goda soppor och köttgrytor m.m.

Något som jag skulle vilja köpa
En Iphone 11 pro! Jag tycker egentligen Iphone är överskattat, det är dyrt och inte alls så häftigt som alla säger. Men ändå så dras jag till IPhone, jag dras till alla funktioner och allt man kan göra med den, speciellt på bloggen! Jag känner att en Iphone är mer värt att ha bloggmässigt. Men priset får mig att backa.. Men får se om ett år eller så ;)

Kram!

  • Listor

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Så roligt att läsa!

nouw.com/linnealarssonss