Vad tycker jag om hösten?

Beskriv hösten med tre ord: Vacker, mysig och mörk.

Vad är din favorit outfit för hösten:
Mysiga stickade tröjor, det kan man inte få för många av. En varm och mysig halsduk, fodrade skor med en liten klack på. Bomberjackor och kappor är fint :)

Din favoritmat för hösten: Grytor, typ chili con carne med baguett till. Soppor, dock är jag otroligt dålig på att göra soppa själv men jag älskar hummersoppa <3

Vad dricker du allra helst under hösten: Te ;) riktigt varmt te. Men inget mjölk eller socker i, utan naturellt. En varm kopp te och en ostsmörgås, oslagbart. Jag gillar naturellt te och citron te.

Vad gillar du att hitta på under hösten: Fotografera, dock så har jag inte fotat något alls den här hösten då jag jobbat hela tiden då det varit soliga dagar. Sen när jag varit ledig så har det regnat ;) gå på café, ta en fika medan regnet smattrar utanför - så mysigt. När det regnar som värst så gillar jag att sitta inne under en filt med mitt te, lyssna på podd och måla. Dock så händer det alltid att jag somnar när jag gör det för jag blir så avslappnad, haha! En gång somnade jag med tuschpennan i handen.

Vad är din favorit podd under hösten: Det är alltid Spöktimmen! Men det är ju absolut extra mysigt när det ösregnar och man lyssnar på ett av deras avsnitt som alltid är så spännande. Jag älskar Spöktimmen!

Tänder du mycket ljus på hösten: Massor! Mina favoritdoftljus är de med kokos och vaniljdoft, det kan man inte tända för mycket. Jag gillar även vanliga värmeljus, jag kan tända ljus mitt på dagen också när det är en regnig dag. Jag gillar att köpa mina doftljus på dollar store, de är billiga och det finns mycket variationer plus att de liknar yankee candles.

Äter du pumpa under hösten: Nej, jag gör faktiskt inte det. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om pumpa, jag har inte ätit det så mycket så jag kan göra mig en uppfattning. Men jag skulle vilja prova om jag åt det ute :)

Dekorerar du pumpa på halloween och firar du halloween: Nej, jag har faktiskt aldrig gjort det. Men jag tycker det är så fint när andra gör det och tänder på kvällarna, men jag själv har aldrig provat det. Nja, firar och firar.. Jag tycker nog att det inte är något speciellt, det är nog roligt för barnen och så :) jag är nog mer för alla helgons afton, när man tänder ljus för alla som man saknar och man kan minnas lite extra. Kyrkogårdar brukar lysa så fint den här kvällen när alla har tänt ljus.

Bjuder på lite bilder från förra året

Kram!

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Så roligt att läsa! 😊

nouw.com/linnealarssonss
sandraaugustinson
sandraaugustinson,