Träningsvärk from hell!

Hej hej! Hoppas allt är bra, med mig är det väldigt bra förutom att jag har träningsvärk from hell, bokstavligt talat. Jag kan knappt gå, sätta mig i soffan/bilen/på toa utan att låren tar emot och jag typ fastnar i halva rörelsen. Igår innan jag skulle jobba 13.30 så hade min svägerska bokat in två pass på Friskis och Svettis, det första passet var Core flex soft och det hade jag inte provat någon gång och inte hon heller så det var jättespännande! Det var fokus på balans, styrka, kondition, bål och mage. Det var sumo squats, vanliga squats, utfall längs med sidorna, dubbel squats ja massa mer. Man var typ dyngsur efter bara halva passet men det var så roligt! Jag kände direkt att jag ville bara köra mer och mer. Avslappningen efteråt var så skön, jag brukar alltid ha svårt att slappna av i grupp när man ska ligga ner och blunda men igår var det just det som jag behövde. Att få vara i ett rum där det var helt tyst förutom instruktören, nersläckt och lugn bakgrundsmusik på. Men jag kunde slappna av, andas och bara lämna min kropp ett tag, så otroligt skönt. Det var så tråkigt när man fick lov att vakna, haha!

Mina ben var som gelé efter det passet, vi satte oss och vilade en stund för sen var det dags för spinning puls. Men jag säger då det, never again! Det passet var typ det tuffaste passet, jag fick cykla så gott jag kunde men jag kunde inte stå upp till slut så jag satt ner hela passet. Med min astma så blev det för tufft för mig.

Idag när jag vaknade kan jag säga - aj aj aj! Som jag skrev ovan, jag kan inte sätta mig normalt, kan inte gå varken upp eller ner i trapporna, haha! Men det var så värt det, det var kul och man vet inte vilka pass man klarar förrän man provat och nu har jag provat. Jag håller mig till Core passen, nu har jag precis bokat in mig på Jympa medel 55 min på lördag kl. 11.00. Ganska ironiskt när jag i denna stund skriver att jag knappt kan gå, men jag tänkte att jag vilar till lördag så köttar jag på då ;) jympa kan ju vara roligt.

Vad tränar ni helst för pass på gymmet? Eller är ni mer för att bara gymma?

Kram!

Gillar

Kommentarer