Strul på Instagram

Är det bara jag som har problem med Instagram? Nu i över 30 minuter har jag försökt att redigera bilder som jag tänkt lägga upp på två produkter som jag fått hem, jag gillar inte att lägga ut bilder som blir mörka och jag älskar Instagrams redigeringsverktyg, det går att lägga in dem men sen när jag ska redigera bild för bild så ståt det bara laddar och så buffrar det hur länge som helst. Jag såg på msn.com att flera har haft problem med Instagram och Facebook Messenger, det är bra att de jobbar med problemet men de får gärna jobba lite till ;) Jag hade sedan tänkt göra ett inlägg med de produkterna här men inte när de är mörka, jag vill ljusa upp de lite. Men får väl la vänta till problemet är löst, man kan ju inte göra så mycket mer. Jag tycker inte det är ofta det strular men självklart när man ska använda appen så ska det strula, haha!

Det enda som gör det värt att vänta just nu är att sambon är iväg på ärende och ska handla med sig Jansons frestelse till mig, det godaste som finns på julbordet. Jag gillar inte de som man kan värma i ugnen, jag tycker inte att de är lika goda utan man ska helst göra den själv. Så han skulle köpa i charken på Coop, jag såg att det fanns där igår när vi var där. Längtar! Mums mums. Jansons frestelse ska vara med mycket ansjovis och mycket grädde, krämig och ja allt det där. Åh, nu får han komma hem!

Kram!

Gillar

Kommentarer

Designmodern,

Usch så irriterande när sånna grejer inte fungerar, dock i-landsproblem men ändå så irriterande...

nouw.com/designmodern
sandraaugustinson
sandraaugustinson,
Hahaha ja, stora i-landsproblem for sure, men när man fotat och allt och ska redigera så bara nehe 😊
nouw.com/sandraaugustinson
mathildaheimer
mathildaheimer,

Har haft problem med messenger större delen av dagen men inte märkt något på instagram. Messenger fungerar nu iaf så hoppas det lossnar även på Instagram <3

nouw.com/mathildaheimer
sandraaugustinson
sandraaugustinson,
Ok 😊 vad skönt att det fungerar. ja jag får testa om en stund igen och hoppas på det bästa.
nouw.com/sandraaugustinson