Min helg!

Hej hej! Igår hade jag en sådan härlig lördag fastän vädret svek totalt, vi tog en lång sovmorgon och åt frukost ihop. Sen tog vi en långpromenad och fick lite frisk luft, det var grått och regnet hängde i luften men det var skönt att komma ut. Det var lite människor ute ändå men inte så farligt, jag ville komma ut och köpa munkar nere vid Riva på hamnen - Jafaris donuts stod där och sålde munkar samt churros fredagen och lördagen. Det var en kö men vi ställde oss bakom och det var ändå människor som höll avstånd så det gick bra. Vi fick med oss munkar med kokos som är mina favoriter och munkar med Toblerone choklad. Vilka är dina favorit munkar? Sen hämtade vi ut lite paket, sen myste vi bara hemma :) Jag gjorde lite pannkakor till lite sen lunch som också blev middag, hur gott är det inte med hemmagjorda pannkakor? Det är något särskilt med det verkligen. Men jag hade ingen grädde så det blev bara med sylt, men hemmagjorda pannkakor kommer alltid vara ett barndomsminne.


Idag sov jag ända till 10.30, jag var helt slut verkligen. Jag älskar när jag får sova ut, när man verkligen är utvilad. Jag startade morgonen med frukost, sen tog jag en lång och varm dusch och passade även på att tvätta håret. Sen gick jag ner på stan för att skicka tillbaka ett paket, handlade lite godis innan jag gick hemåt. Jag kände mig ganska bitter idag, lite sur och bara less på livet. Så kan dagarna vara ibland, man får göra det bästa av det helt enkelt och godis gör det lite bättre. När jag kom hem så började vi med att storstäda lägenheten, damma, dammsuga och jag gjorde även rent badrummet. Vi bytte även sängkläderna så nu har vi en renstädad lägenhet och fräscha sängkläder, så nu kommer man somna hur härligt som helst sen.

Jag taggar också inför en ny jobbvecka, denna vecka är ganska chill ändå.. Måndag: jobb 07.00-11.45, ska handla efter jobbet och sen träna hemma.
Tisdag
: Jobb till 15.30-20.00, bara chill hemma innan jobb.
Onsdag-Torsdag:
Ledig :) får se vad jag hittar på.
Fredag
: Jobb 07-11.45, sen mysa med sambon och ta det lugnt.
Lördag-söndag
: Jobb 13.30-20.00

Vad ska ni göra i helgen?

#munkar #helg #november #chill

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.80