Äntligen fredag!

Alltså, oh my god.. Ser ni hur långt mitt hår har blivit? Detta tog jag förra veckan tror jag. Sjuuukt!

God förmiddag! Hur står det till? Här är det faktiskt bra, tänka sig? Haha, nej men det känns otroligt bra just nu inom mig själv. Jag väljer att bortse från allt det här med Covid-19 för det bryter ner mig totalt, usch fy fasen. Men bortsett från allt det där så känns det otroligt bra.

Jag hade medarbetarsamtal igår, mitt allra första faktiskt. Och WOW vilken feedback jag fick från min teamledare, helt otroligt. Jag trodde aldrig att jag gjorde ett sådant bra jobb som jag gjorde, jag kunde inte annat än le när jag satt där. Jag fick också veta vad hon och hennes kollega gör under en dag på kontoret, vi ser ju bara dem när de sitter vid datorerna när vi kommer ner till städcentralen men jag hade ingen aning hur mycket de har koll på och hur mycket de faktiskt gör. Och hon blev väldigt glad när jag frågade, för det är ju nyttigt att veta för oss med vad de gör så man har lite mer koll. Så win win på det! Jag fick också veta de tjänster som blir "lasrade" att när de haft sitt vikariat en viss tid så måste dem bli anställda, men jag fick veta att jag var inte en utav dem utan jag fick min fasta tjänst för att jag hade jobbat röven av mig sen jag var timanställd och att jag aldrig sa nej och jag svarade alltid i telefon och ställde alltid upp! Och det har jag fått så många rosor för, man kommer dit man vill om man är beredd att slita för det. Tidiga mornar när man varit ledig och man måste hoppa in, sena kvällar när man jobbar helg, flexibel och kunna byta avdelning om det är kaos. Blod, svett och tårar.

Hur som, jag börjar inte förrän 15.30 idag så jag ska inte åka förrän 14.50 så jag har tagit en sovmorgon. Ätit frukost, tagit det lugnt hemma och ska om ett tag äta lunch innan det är dags att bege sig. Idag jobbar jag eftermiddagspass så jag slutar 20.00, det känns konstigt att säga att man jobbar kväll för kväll då tar jag det som att man slutar ca 22.00. Så jag säger eftermiddagspass eller förmiddag ;) haha sen får man tolka det som man vill. Imorgon är jag ledig, jag ska ta en sovmorgon och sen tänkte vi hitta på något om det är fint väder. Vi tänkte gå en promenad, sen ska vi handla och på kvällen tänkte jag träna lite härhemma. Det blir nog att träna hemma ett tag nu pga de nya restriktionerna för gymmet, det känns sådär att gå dit nu. Men helgen blir nog lugn iaf :) med tanke på läget.

Vad ska ni hitta på idag?

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.76