Xlash Pro II glömde mobilen

Heej! Hoppas allt är bra, här är det bara bra!

Jag var ner på stan tidigare idag för att hämta ut lite paket och handla, jag gjorde världens tabbe idag ;) när jag hade handlat på Ica så skulle jag hämta ut paket på Direkten och det gick bra men sen när jag kommer hem så har jag den där känslan av att man glömt något och jag letade överallt för jag hade glömt min telefon på Direkten! Kan ni tänka er? Jag hade lagt ifrån mig telefonen när jag gick så jag ringde den och de svarade, jag hade sådan sjukt bra tur! Jag fick total panik och sprang ner till stan, haha! Jag har glömt min telefon i omklädningsrummet en gång också på bänken. 

Hur som, det ena paketet innehöll denna Xlash Pro, jag är så exalterad att prova den. Jag har läst bra om den på andra recensioner så det ska bli kul att se hur den fungerar för mig. Det är ju så olika hur den verkar så man får ju använda och se. Har ni provat den?

Gillar

Kommentarer

Önskefoto I Gör din egen fotobok med minnen

(Bild lånad från hemsidan)

Detta är inte ett samarbete utan bara tips!

Nu under covid-19 så är ju restriktionerna väldigt strikta och man ska inte umgås mer än 8 människor, julen kommer bli väldigt annorlunda och även nyår. Har du kanske noll idéer vad du ska ge i julklapp till dina föräldrar eller din släkt som kanske bor i en annan stad eller i ett annat län? Önskefoto har just nu 25% rabatt, skapa ditt eget fotoalbum med dina egna foton, skapa din egen historia och kanske skapa ett fotoalbum med minnen från en speciell händelse eller en speciell dag? Du kan även skapa väggdekoration, fotokalender, fotokort m.m.!

Skapa din egen julklapp att ge bort till dig själv eller dina närmaste idag, du skapar dig bara in HÄR

Gillar

Kommentarer

Rea Gymgrossisten

Innehåller affiliate-länkar

Tjo! Vi kör liten black week här på bloggen ;) varför inte liksom? Ett träningsmärke som jag gillar väldigt mycket är I can I will, jag har några plagg härhemma och slängde även in ett märke - Better Bodies! Det är två märken jag verkligen gillar och försöker köpa när det är rea, jag kan verkligen tipsa om de här ombre tightsen. Jag har paret i ljusblå ombre härhemma, de är supersköna, elastiska och mjuka i tyget. Det är också ganska hög midja på dem, väldigt praktiskt när man ska träna styrketräning eller när man gör squats till exempel. Jag har taggat alla produkter så det är bara att klicka på bilden så kommer du till plagget och skorna :)

Vilket plagg gillar du bäst?

Gillar

Kommentarer