Veckans lista

VECKANS BÄSTA

Hmm.. gymmet helt klart! Jag var rädd att inte passa in där, men nu känner jag mig verkligen som en i gänget. Jag vågar prova pass själv som jag inte gått på innan, som har gjort mig mycket starkare i mig själv. Jag är stark, jag visar att kvinnor kan och vi kan mer än vi tror.

VECKANS SÄMSTA

Allt skit som kretsar kring mitt liv just nu, mycket orättvisa och mycket skitsnack. Som häromdagen i söndags skulle jag egentligen få hjälp med att bära ner vinterdäcken, men i slutet fick jag göra allt själv. Och jag gjorde allt själv, jag visade att man behöver inte en man för något sådant. Jag bar ner alla fyra vinterdäck från vinden, jag lade in alla i bilen och jag gissar att jag kommer få bära upp alla sommardäck själv också.

VECKANS HÄRLIGASTE

Jympa passet i söndags, jag ansträngde mig så mycket så jag blev helt genomblöt. Jag hade glad energi, jag exploderade av all positiv energi och det var bara roligt! Jag ville bara göra om det igen.

VECKANS BÄSTA KÖP

Det har jag tipsat om tidigare här, Bobby Oduncus schampo och balsam. Det har räddat mitt hår bokstavligt, det var så trist, trassligt och torrt. Jag var redo att kapa av det, ingen hårborste räddade mig. Så jag köpte det, provade och redan när jag schamponerade håret så kände jag bara hur lent det blev, hur gott det doftade och allt friss i mitt hår försvann. Jag har använt det ett tag nu och tänker inte gå tillbaka till vanligt schampo igen.

VECKANS KOST

Jag har inte haft någon direkt kost, jag äter det jag är sugen på helt enkelt. Förut så försökte jag hålla en kost på grund av hur man ska äta men jag kände helt enkelt att det funkar inte för mig. Vill jag äta potatis varje dag till min mat så gör jag det, eller pasta eller ris. Jag följer Pischas på Instagram där hon lade ut ett inlägg som var så bra, hon äter det hon är sugen på och tränar på som vanligt och hon älskar sin kropp! Jag följer det mottot, vill andra äta efter en speciell kost så får dem göra det. Valet är fritt!

VECKANS SER FRAMEMOT

Eehhm.. jag har inget speciellt i veckan att se framemot faktiskt. Eller ja, onsdag då kanske :) först ska jag till Mekonomen, de ska få skifta till vinterdäck så jag ska vänta där. Sen tänkte jag äta lunch på Espresso house själv, få lite egen tid. Efter det så tänkte jag gå och träna :) eller om jag ska träna på kvällen - jag har inte bestämt mig. Jag ska också handla lite på ÖB, men annars blir det lugnt. Men just den där stunden när man har en egen tid, det betyder allt.

VECKANS MEST LYSSNADE PODD

Spöktimmen! Alltså, jag älskar spöktimmen. Jag lyssnar om alla avsnitt flera gånger om, ett avsnitt som fick mig att nästan börja gråta när jag lyssnade var deras avsnitt "Vi måste prata" när Jenny öppnar upp om sin våldtäkt och Linn öppnar upp om sin kompis. MIna tårar rann på bussen för jag kände med dem, jag grät med dem och det är ett sådant otroligt viktigt ämne att prata om, eftersom det händer hela tiden.

VECKANS TRÅKIGASTE

Vädret, det har varit så konstigt. Först ena dagen så är det nästan iskallt, man huttrar när man går ut. Sen andra dagen är det så kvavt och regnigt att man nästan dör av att ha jackan på sig, jättekonstigt. Kan det inte bara vara antingen varmt och soligt eller kallt och regnigt? Den här blandningen på vädret gör mig lite förvirrad hur jag ska klä mig, haha!

Puss & Kram!

Gillar

Kommentarer

Smile, because it will annoy your haters!

Hej hej! Hur är det? Jag är toktrött, sover så kasst under kvällarna nu - så mycket som snurrar i mitt huvud just nu som gör mig både galen och frustrerad. Men jag har valt att släppa allt som gör mig galen, det är inte mina problem som florerar just nu så idag insåg jag faktiskt en sak: Screw it! Jag ska bara fokusera på mig själv, mitt eget mående, mitt fokus på att lyckas på jobbet och skapa min egen framtid för mig själv. Förut så försökte jag med detta också, men då drogs jag bara längre och längre ner i andras problem men inte längre! Nu har jag stängt dörren till andras problem, jag har låst dörren och kastat nyckeln. Nu är jag trött! Just nu är jag hemma och har precis ätit lunch, by the way - har ni testat nya Clean rscued fruit vinter cola? Jag älskar den! Som en nyttigare smak på julmust, jag älskar när man känner kryddorna och jag hoppas att den inte kommer försvinna sen. Jag vill ha den kvar! Jag längtar tills jag hittar nya smaken på tomtenisse nocco, som ska smaka smultron.

Jag ska om två timmar åka iväg och jobba ett kvällspass, det ska bli så skönt att komma hemifrån ett tag. Känner mig så blockerad härhemma, kan knappt andas känner jag. Det är skönt att man kan fly ibland till ställen som ger en positiv energi, ställen där man blir glad av att vara. Sen att det är jobbet är ju en annan femma, mitt andra happy place är gymmet. Där är jag fri, får träna och tänka på annat. Jag längtar till nästa jympa pass, det om något gav energi - wow! Det var så glatt, roligt och fridfullt, energiskt. Precis som ett pass ska vara. Mer sådana pass! Vart är ert happy place? Imorgon väntar två dagar ledigt men hela dagen imorgon är fullbokad, det gillar jag! Blir nästan rastlös när det inte händer något. Vad ska ni göra i veckan?

Gillar

Kommentarer

Nu kör vi måndag

God morgon 🌸 Hoppas allt är bra med er, med mig är det sådär men det är en annan femma. Jag hoppas bara att det löser sig i framtiden.

Just nu är jag på väg till jobbet, älskar att åka buss nu när det är mörkt ute. Jag har ganska bra syn fast jag har glasögon men det är skönt om man slipper. Idag jobbar jag från 07.00-11.30, jag har inga planer för resten av dagen. Jag funderar om jag ska hälsa på min svärmor, jag får se helt enkelt. Jag är så trött och har knappt sovit inatt, men jag får ta mig igenom dagen och vila sen. Jag hade tänkt träna idag men knappt med sömn så hoppar jag det! På onsdag ska jag eventuellt träna med en kompis så tar det nog då.

Hur som, med tanke på träning - igår var jag på jympa medel pass på gymmet. Jisses vilket pass, det var så fullt med energi och glädje. Det var roligt, ansträngande och jag blev så svettig ända in i trosan, haha! Det var kondition, styrka, dans och lite jympa. En riktigt härlig blandning! Går ni på Friskis och svettis, prova jympa medel. Tips tips!

Nu ska jag lyssna vidare på Spöktimmen, älskar! Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer