Tuppen är inte ens vaken

Godmorgon 🌼

Jag är allt annat än vaken just nu, jag hade så svårt att somna igår kväll. Sambon hostar så förbannat så hela sängen vibrerar plus att han måste springa på toa hela tiden för det kommer upp så mycket slem. Så vid 23.00 gav jag upp och lade mig på soffan då jag somnar rätt fort när jag lade mig där, trodde jag. När jag ska börja 06.00 och jag måste gå upp 04.00 så får kroppen panik för den måste sova, så den somnar inte. Sist jag kollade på klockan så var den efter midnatt men sen måste jag ha somnat för jag vaknade då innan klockan ca 10 minuter så jag måste ha sovit hårt. Ikväll blir det att lägga sig vid 20.00 senast, så man i alla fall kan få sig lite ro innan.

Jag ska packa väskan strax, dra mig ut i kylan och sen åka till jobbet. Det som väger upp idag är att jag slutar senast 14.30, nu går jag på flex också så jag kan stämpla ut tidigare om jag vill men jag ska spara på min flex och försöka hålla ut till halv tre. Så himla kul att jag har mitt vikariat nu, jag kommer få månadslön nu! Så taggad!

Men jag hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi, bloggen är uppdaterad under dagen. Åh, så mycket ny energi! Känns superbra detta ♡

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Cool BIld 😋 nouw.com/fobibella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229