Soliga söndagen

Innehåller affiliate-länkar

God förmiddag!

Har ni sovit gott? Jag var uppe till strax efter 02.00 i natt, det har typ aldrig hänt förut. Jag var pigg, konstigt nog och vi såg en massa bra filmer på tv. Men när klockan var ca 02.00 så var jag så trött så jag mådde illa nästan, vi lade oss direkt och somnade typ på en gång. Jag vaknade till 10.00 idag men låg och drog mig till 11.00, sen gick jag upp. Sambon gjorde i ordning proteingröt till oss som han köpt på Gymgrossisten, så gott i smaken kanel och vanilj, det blir ungefär som mannagrynsgröt. Det är i pulverform som man vispar ihop med vatten :) jag försökte få in en bild här från deras hemsida men det var fel filformat. Men vill ni kolla in den så gå bara in HÄR

Annars idag så står tvättning av kläder på schemat, jag ska strax om 10 minuter gå ner för att hämta. Sen ska jag upp till vinden och leta efter lite fler handväskor, jag kollade igår på marknaden men fann ingen jag ville ha och på senare år så har jag slutat köpa bara för att. Jag kom på att jag har fler på vinden :) sen ska sambon rensa lite bland skor och grejer. Så idag blir en riktig "att-göra" dag, men sådana behövs ibland och solen skiner!

Imorgon börjar min sex dagars vecka på jobbet, jag jobbar måndag-tisdag-torsdag-fredag, lördag och söndag. Men sen är jag ledig tre helger framöver och jobbar bara måndag-fredag tre veckor sen börjar det om igen. Så man kan säga att jag jobbar på ett sex veckors schema, men det är helt okej. Var sjätte vecka slutar jag halv ett på torsdagar, hur skönt låter inte det? Då är jag sen ledig fredagen. Så idag ska jag bara vila, ta det lugnt och njuta av dagen.

Vad ska ni hitta på?

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229