Nu är det dags för vinterjackan

Halloj! Nu, hörrni så är det kallt ute, fy attans. När jag åkte till jobbet imorse så var det ca tre grader varmt, tre! Jag höll på att frysa sönder, max värme på i bilen och stolsvärme. Jag har haft en okej dag idag, vet inte riktigt vad jag tycker om dagen idag faktiskt.. Den känns bra men ändå inte. Jag hoppas det kommer flyta på bättre framöver när jag har fått lite mer kött på benen och kan allting bättre. Jag har inte varit där på över en månad så det tar väl ett tag tills man kommer igång igen. Jag saknar också alla då vi är utspridda, några är på geriatriska, en är på AVA och jag är på radiologen. Det som väger upp är att dagarna är korta :) det som väger ner är att jag känner mig ensam. Men men, ingen negativitet här gud jag orkar inte. För att peppa mina dagar så har jag börjat lyssna på Spotify istället när jag åker bil, förut så har jag lyssnat på en skiva men Spotify är ju lite roligare.

När jag kom hem så gick jag direkt upp på vinden för att hänga tillbaka min bomberjacka, den känns lite för kall just nu. Sen tog jag ner min vinterjacka istället med min extremt sköna luva, fuskpäls självklart! Jag tog också ner vantar så nu är jag rustad för den kalla hösten. Har ni börjat med vinterjacka än? Man blir så lurad, man tror att det är jätteskönt ute i solen men sen när man går ut så fryser man ju ihjäl 😲👀 Det blir bara lugnt härhemma idag, vi är fortfarande lite sjuklingar men jag längtar så mycket till gymmet! Jag känner mig så slö, haha!

Hur har er dag varit hittills?

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Äger ingen vinterjacka. Jag har bara 2 Regnkappoar och en " Bombarjacka " 😊 Jag har en Fleecetröja som man kan ha under å det är ju gött 😊 nouw.com/fobibella
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Ja okej 😃 det är mysigt med fleecenouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229