Min vecka :)

Jag brukar alltid köra den här på söndagar, men eftersom jag har jobbat kväll både lördag och söndag så var jag rätt seg mot kvällningen så det blev inte av. Jag var inte hemma förrän efter 21.00 då jag fick lov att handla också på vägen hem, det var liksom handla, komma hem, laga mat och äta sen slocknade jag som ett litet barn med glädjen i att jag var ledig idag måndag. Idag måndag så ställde jag klockan på 10.00, klockan ringde 10.00 men jag somnade om till klockan blev lunch, oops! Men det var skönt också, kroppen får sova ut. Sambon tränade i ca 2h, sen drog vi ner till Prinsen caféet för en sen lunch. Jag tog raggmunk med bacon och sallad, han tog toast med sallad. Sen har vi bara myst hemma resten av kvällen, förkylningen hänger kvar men min heshet är borta, tack och lov.

Men här kommer veckans schema:

Tisdag - Ledig! Jag ska sova ut, jag ska sen vara barnvakt till 14.00 till bästa Liam och Melizza. Så jag får se vad vi hittar på :) Massa bus i alla fall.

Onsdag - Jobb, sen har jag inga planer. Jag får se vad som sker :) jag hoppas kunna gå och träna snart, jag känner att mina muskler är helt borta.

Torsdag - Jobb, sen planera inför helgen :)

Fredag - Min älskade löning!! Jobb och personalfrukost, efter jobbet så blir det mot Södertälje till Gymgrossisten :) vår favoritbutik! Sen fredagsmys hemma.

Lördag - Mot Västerås! Äntligen ska vi köpa en Smart-Tv och få Netflix! Vad får jag INTE missa på Netflix? Vad måste jag kolla på? Serier? Film? Jag är sjukt nyfiken på A star is born med Lady Gaga då jag älskar låten Shallow.

Söndag - Netflix mys hemma :) Haha! Ska lätt kolla upp ifall Johan Falk fortfarande finns kvar för då blir det Johan Falk maraton, vi älskar båda den serien. Sen ladda upp inför en ny jobbvecka.

Veckan ser väldigt lugn ut, men mycket kan hända :) men jag längtar sååå till lördag. Vad händer under er vecka?

Kram Sandra

  • Listor
  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229