McKinley jacka, Espresso house

Helloo! Läget? Här är det bara bra, tack. Jag har haft en skitbra dag idag, jag tog en lång sovmorgon i morse, ända till lunch. Ooops!

Vi skulle byta däck idag på Vianor till vinterdäcken, men jag sov som en stock när sambon åkte imorse till 08.00 och han hade lagt sig igen när han kom hem och råkade somna. Så när han väckte mig vid ca 11.50 så trodde jag att klockan var 07.00 så jag kände att varför väcker du mig? Men det var bara att gå upp direkt, men utvilad var jag i alla fall. Han gjorde i ordning proteingröt som vi äter när jag är ledig, så gott sen tog vi en lång dusch. Vid 14.00 så drog vi till Eskilstuna och vi svängde inom vår tatuerade först för att liksom säga hej och visa min tatuering som har läkt. Han blev så glad av lite besök, vi fick oss en funderare på hur många som faktiskt svänger in dit bara för att säga hej. Vi tog en kaffe, snackade lite skit och pratade igenom oss om min nästa tatuering (ja, jag är nog beroende) till nästa år. Det blir nog i februari/mars där så jag ska boka i januari, så nu har jag några månader på mig att planera, skissa och fundera.

Sen åkte vi vidare inom Tuna Park, jag hade ju en ledig dag idag och då brukar vi hitta på något genom att åka iväg. Jag var inte på jakt efter någonting utan vi skulle bara äta lunch var tanken på Espresso house. Men jag blev på jakt efter en jacka, och som jag letade på Gina Tricot, Only, Vero Moda, HM, Kappahl, Jack and Jones, men på Intersport var den. Längst in i butiken på en sådan här snurra där det stod Sale, jag såg den direkt och fastnade för den direkt. Så snygg! Grå med lila inuti, så mycket fickor och så bekväm. Det blev att den följde med hem, jag betalade 750:- för den och den hade kostat ca 1499:- men det var 50% rabatt. Win win! Vi handlade sist på City Gross innan vi drog oss hemåt. Jag har lagat mat så jag har matlåda till imorgon, har druckit en sista kaffe och strax blir det att sova då jobbet kallar imorgon.

Vad har ni gjort idag?

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Jättefin jacka 🥰🍂nouw.com/emmaakarlegrund
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Tack så mycket!! Är så nöjd. nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229