Hur har mitt 2019 varit?

@blogglistor

1. Hur har 2019 varit?

Det har varit tufft, ansträngande, jobbigt men även roligt. Det har varit fullt med händelser, jobbiga som roliga. Det har varit fullt med skratt, med tårar och med humor. Men det är ett år jag gärna lämnar.

2. Tror du att 2020 kommer att bli bättre?

Ja, det tror jag och det hoppas jag! Det kan inte bli värre än det som varit i alla fall.

3. Blev du kär i år?

Nej, jag har varit kär i många år. Jag blev inte nykär, men det har varit väldigt tufft med kärleken.

4. Vilket datum från 2019 kommer du aldrig att glömma?

Jag kommer aldrig glömma ett datum i januari när min lilla brorsdotter Lily-Ellen föddes, jag vill behålla det för mig själv. Men det är ett speciellt datum för mig ♥

5. Vad var din största framgång 2019?

När jag fick min timanställning på sjukhuset i april, som gjorde att jag sen fick mitt vikariat den 30 september. Jag jobbade häcken av mig från april till september, jag slet som tusan för att komma dit jag är idag. Jag tror på hårt arbete, jag tror på det att ställa upp som tusan lönar sig trots att det är tidiga mornar, sena kvällar, helger och att hoppa in extra fast man är ledig, ställa upp och hoppa in och byta pass med kollegor som gör hela deras dag och imponerar på chefen.

6. Vad spenderade du mest pengar på?

Shopping, mat och fika. Tror jag, haha!

7. Vad gjorde dig riktigt glad?

Att få umgås med glada och härliga människor, utekvällar nere vid hamnen och på Harrys nu Bishops. Att få umgås med min familj och mina vänner ♥ Summer Meet i Västerås, min Stockholms tripp tillsammans med sambon, mina dagar i sommarstugan och mycket mer.

8. Vilka sånger kommer du att minnas från 2019?

Oooj.. Haha! Gud jag minns inte.. Groupie med Samir och Viktor, den körde jag mycket. Summer paradise, Bare min, Guns N roses, Fields of Gold med Eva Cassidy, m.fl.

9. Vilka har du umgåtts mest med?

Kollegorna på jobbet, haha skämt åsido. Sambon och hans familj, min familj när jag hälsade på ibland.

10. Bästa minnet från 2019?

Haha, oj.. eehhm.. gud jag vet inte.. Jag har inte haft så goda minnen från 2019. Det är ett år jag vill glömma. Men om jag ska nämna något så är det nog alla roliga sommarkvällar tillsammans med sambons familj, alla grillkvällar, cruising, fest och bara härligt umgänge.

11. Är det något du saknar från 2019 och vill ha 2020?

Ja, mycket mer kärlek från allt som varit med sambon. Mycket mindre bråk och tjafs, mycket mer roligare minnen och att vi kan lämna allt skit som varit bakom oss.

12. Vad önskar du att du gjorde mer?

Stod på mig mycket mer! Att jag hade slagit ner foten och sagt SLUTA! Att jag hade gett mycket mer kompromisser, att antingen slutar du och söker hjälp eller så går jag härifrån. Det är nog någonting jag ska föra med mig till nästa år.

13. Vad önskar du att du gjorde mindre?

Det jag önskar att jag gjort mindre skulle nog vara att sluta hålla allt inom mig, tro att det blir bättre och tillåta mig själv att bli behandlad som jag blivit. Tro att någon annan kan förändra min situation, den enda som kan förändra min situation är jag själv.

14. Årets favorit TV program?

Solsidan, Parlamentet, Beck, Maria Wern, Morran & Tobias, Johan Falk. Det är de programmen jag tittat mest på under 2019.

15. Vad vill du säga till dig själv inför 2020?

Skärp till dig för fan! Stå upp för dig själv, se vart du har varit och ta dig framåt istället. Ingen kan förändra situationen förutom dig själv. Trivs du inte vart du är nu så gå åt ett annat håll, inget kommer förändras om du inte gör något åt det själv. Koncentrera dig på din egen framtid, skapa dig din egen framtid - man är sin egen lyckas smed. Du ställer alltid upp för andra, sträcker alltid ut en hjälpande hand - fortsätt med det för det kommer folk komma ihåg och du kommer få dubbelt tillbaka men glöm inte dig själv! Ge dig fan på att komma högre upp nästa år, fokusera och lämna privatlivet hemma när du kommer till jobbet för du sackar efter! Du är viktig, du är speciell och folk t.om saknar dig på andra avdelningar, fattar du hur bra du är? Du är bäst, du är snygg och du ska hitta ditt självförtroende du en gång hade! Gillar man inte dig för den du är, då kan dem gå vidare. Heja dig! Gör det som du känner för och vill, sen det viktigaste - Ta ingen skit! Innerst inne älskar du dig själv, visa det, hitta det igen för genom det så kommer du skina och stråla som aldrig förr!

Kram Sandra

  • Listor
  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229