Hello, October

Ja, då var det officiellt höst kan man säga. Den härliga sommarmånaden är nu över, den har tagit sommarvärmen i sitt esse med sig och dragit till härligare vyer i sex månader. Så nu får vi ta fram våra jackor, våra stövlar och sneakers, våra halsdukar och vantar för nu är hösten här. Jag har längtat efter att få använda mina höga stövlar, sneakers, mina stickade tröjor och min bomberjacka. Jag har längtat efter att få tända ljus, ha härlig bakgrundsmusik på och höra regnet smattra mot balkongen. Underbara höst!

Oktober är ju också cancermånaden, allt blir rosa och affärerna vill så gärna att man bidrar. Jag bidrar lite smått, med att kanske skänka 2kr extra om jag köper något eller skänker 20kr när man handlar i ett café. Jag tycker inte att man behöver skänka alltför mycket, man skänker det man har och den minsta lilla slanten kan göra så mycket. Jag kommer ihåg för något år sen, då hade jag väldigt mycket poäng på min SJ Prio. Jag visste att jag inte skulle hinna använda dem alla så jag kollade runt, då kunde man skänka poäng till vad man ville så jag valde att skänka 2000p till Min Stora Dag, då kunde barn som var sjuka och anhöriga resa med tåg till valfri destination. Det kändes som något väldigt fint att göra, varför inte liksom när de bara ligger där och jag knappt åker tåg. Även den minsta gesten kan betyda väldigt mycket.

Men nu blev det väldigt djupt här, men just denna månad betyder väldigt mycket för mig inombords då det är en månad för bröstcancer och just cancer står mig väldigt nära på olika sätt. Så, den här månaden tycker jag man ska tänka lite extra, ta hand om de man älskar och inte ta någon familjemedlem för givet eller en vän. Livet är för kort!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229