Godmorgon ❄

God morgon! Usch vad jag fryser, sitter under filten i soffan och försöker vakna till. Imorse var jag så sjukt trött när jag vaknade, jag brukar vara ganska pigg men inte idag. Igår var jag trött redan vid 19.00 och hade nog lätt kunnat somna för kvällen, men somnade inte förrän vid 22.00 ändå men sov då som en stock. Det är bara en dag kvar sen har jag en ledig helg, det väntas marknad på lördag! Typ det bästa i oktober, såg dock att det skulle regna på lördag på appen men jag hoppas det är uppehåll hela dagen för annars vet jag inte riktigt om jag vill gå. Men det återstår att se..

Jag var ju barnvakt häromdagen, det var så roligt! Jag hade nästan glömt hur mycket energi det krävs att ta hand om en 6 månaders, man tror inte att det tar så mycket energi men det gör det. Man ska roa, underhålla, ge frukost och lunch m.m. När det inte är bra så får man trösta, vyssja ja allt det där. Vi tittade på tecknat, vi myste i soffan och lyssnade på musik även lekte. Vid 14.00 fick jag sällis och sen kom Melizza från dagis, då var det bara lek. Vid 16.00 så gick jag hem och typ dog i soffan! Haha! Men det var så mysigt att vara barnvakt och är det gärna igen nästa gång.

Om bara ett litet tag så ska jag åka till jobbet, jag har massa saker att göra idag. Dagen igår var hur lugn som helst, så idag blir det fullspäckat och jag tror att dagen imorgon blir lika full. Så jag ska göra mig i ordning strax och sen dra mig, ha en trevlig dag!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Ha en fin dag!! 🥰nouw.com/moayrvelid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229