Glöm det som var, du är det bästa jag har

Nu när jag kom in på bloggen så såg jag när jag tryckte på nyheter att jag fick upp bloggar i nyhetsflödet som jag inte ens följer, jag försökte få tillbaka de som jag faktiskt följer så jag kan läsa bloggarna men hittade inte riktigt vart de var? Vad har hänt? Är det fler av er som har sett det och hur gör man så man får tillbaka det som det var innan? Visst det är jättekul att hitta nya bloggar att läsa men jag vill gärna välja själv om jag vill ha det så.

_________________________________

Idag på jobbet så hörde jag en sådan bra låt med Nordman på radion när jag städade vid magnetröntgens väntrum. Det var en sådan låt som fastnade direkt och jag fick lov att söka på den direkt, nu har jag satt mig vid datorn och låten går på repeat! Ni måste lyssna på den här låten direkt, jag tror fler av er kommer älska den, lyssna noga på texten, så vacker! Jag har alltid gillat Nordman sen jag var liten, för några år sen så åkte jag, svärmor och min svägerska till Eskilstuna och såg honom live på Biff Grill och Bar. Det var så kul!! Det var sådant röj, alla sjöng med i musiken och när han sjöng Vandraren, då var det kör som när Sabaton spelar. Det var så mäktigt! Roligt att han fortfarande gör ny musik :) Annars idag så har det inte hänt så mycket, sambon börjar bli frisk men hostan hänger sig kvar, men jag är sjukt hes och täppt i näsan. Jag har varit hes i någon vecka nu, haha det ger sig inte men men, det är en dag imorgon också.

Apropå det, jag är ledig imorgon! Så skönt. Dagen ska spenderas med bara mys, först blir det Vianor så de får skifta däcken åt oss. Det är så skönt när man faktiskt kan låta någon annan göra det, speciellt nu när det regnar och är kallt samt att vi inte är så friska någon av oss. Det går ju så mycket snabbare hos dem, swish swish. Sen ska vi till Tuna Park en sväng, äta lite lunch på Espresso house och bara mysa tillsammans. Jag jobbar ju så lång vecka den här veckan, tors-sön så vi passar på att mysa när vi kan. Nu ikväll blir det bara chill, det var inte kul att köra hem idag i ösregnet på motorvägen, halt och blåsigt. Men är det höst så är det 🍂 Snart ska jag ta lite mer te, lyssna lite mer på den här låten för gud vad bra den är och se vidare på film medan regnet öser ute, lite mysigt är det också.

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

louisegrindefjall
louisegrindefjall,
Älskar den låten med Nordman 😊nouw.com/louisegrindefjall
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Ja den var så otroligt bra! 😊 nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229