Fattar ni det här med flex?

Jag är så tankspridd! Jag har ju flex på jobbet som gör att man får plus och minus angående när man stämplar ut och in, hur man jobbar osv. Jag har råkat få minus på 32 minuter, så nu måste jag alltså jobba in det. Först hade jag bara på 18 minuter men sen blev det något fel så jag fick lov att stämpla ut tidigare och självklart så blev det då 32 minuter minus, jag blir så trött! Hur ska jag kunna jobba in det här liksom? Hur lyckas jag? Jo, med allt. Så hela eftermiddagen idag har jag suttit och klurat ut hur jag ska göra, men jag får inte fram någon lösning. Helt enkelt så får jag väl stanna kvar på jobbet imorgon och jobba 32 minuter extra för att det ska bli noll igen, eller hur fungerar det? Räcker det med att jag jobbar 32 minuter extra för att det där ska nollas? Jag vill verkligen inte ha något mer minus. Detta känns så olustigt, mina första dagar som vikarie och jag lyckas med detta. Men jag ska väl inte klaga, jag googlade lite på detta och såg från Flashback och Allt för föräldrar där folk hade kommenterat, en hade minus på över 100 timmar! 100 liksom! Hur lyckas man?

Vår maxgräns är på 30 timmar plus och 30 timmar minus, så mina 32 minuter är nog inte så farligt. Men det känns olustigt.. Någon som varit med om detta? Hur gör jag?

_____________________________

Annars så flyter allt på bra, jobbet går bra förutom den här lilla incidenten dåra. Fy vilket väder det var när jag åkte hem idag, galet! Ösregnade, blåste och var bara ruggigt. Så det var skönt att ha min vinterjacka idag och mina vantar, jag ska ta de imorgon också. Nu är det ju också tillåtet att ha vinterdäck, jag såg på msn.com att det varnas för blixthalka redan nu så nästa vecka blir det att vi byter däck fast inte själva. Vi orkar inte längre, däcken är tunga och det är trångt på vår parkering så om man kan ha någon annan som gör det åt en så är det faktiskt väldigt bekvämt. Har ni bytt däck än? Åh, igår somnade jag kring 22.30 och sov hela natten. Det var så otroligt skönt! Jag var inte pigg när klockan ringde 04.00 men jag var inte helt slutkörd heller, ganska lagom. Imorgon är det bara ett pass kvar, sen är jag ledig fredag. På kanelbullens dag dessutom, här blir det att köpa bullar på prinsen cafét, så gott! Sen får jag se vad vi hittar på, jag jobbar sen helgen lördag och söndag frukostpass. Sen är jag ledig måndag och tisdag, jag kommer alltid vara ledig måndag och tisdag efter helgpass, ganska skönt men också tråkigt, vad ska man hitta på? Men den dagen, den sorgen.

Hur är det med er annars? Hur har er dag varit? Berätta gärna, kramisar!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229