En nystart!

Hej! Jag vet inte om ni har sett det men jag har raderat alla mina inlägg här på bloggen, jag kände att jag fokuserade så mycket på allt som varit, alla sura inlägg, ledsna inlägg och all negativitet här så jag kunde inte fokusera på nytt. Jag har suttit i nästan två timmar och raderat allt, det var ändå sen 2013 då jag startade bloggen från allra första början. Men, bort med allt negativt, in med det nya! Imorgon startar jag mitt vikariat, på tisdag är det första oktober - så en nystart känns ganska bra. Den 27 oktober går vi mot vintertid, jag vill fokusera på något nytt, mer glädje och mycket mer positivitet härinne och det måste starta någonstans så varför inte med en ny blogg men ändå samma? Jag kände först om jag skulle radera bloggen, men jag har ju en domän här så det kändes inte så bra sen att komma på nytt bloggnamn som inte är upptaget och yada yada. Nej, det var ändå värt det att sitta i två timmar. Nu är det en nystart, nu kör vi om på nytt med mycket mer seriöst bloggande och jag känner mig redo! Imorgon väntas ett jobbpass från 06.00-14.30, jag borde ha sovit för längesen men jag har så svårt att somna när jag ska upp tidigt. Är det fler härinne som är så? Jag kan lägga mig 20.00, ligga vaken och stirra i taket och inte somna förrän efter 22.00 ändå. Så drygt! Men det är bara första veckan som tur är, fredag är jag ledig så då ska jag sova ut.

Just nu sitter jag här med en kopp te, tittar på Beck och väntar på att maten ska svalna sen sätta den i kylen och sen krypa ner för kvällen. Jag är helt slut nämligen men Beck vill jag ändå se en liten sväng :) Imorgon när jag kommer hem ska jag storstäda lägenheten, det behövs verkligen och nu kommer jag ha mycket mer vardagar när jag kommer hem, helt underbart. Träningen får dock vänta tills jag är helt frisk, men saknar den så mycket!

Men som sagt, en nystart börjar - hoppas ni vill hitta tillbaka hit till mig igen! :) Jag är så redo, så glad och full av ny energi. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229