Don´t be afraid of the lion, be the lion!

Lejon är det mäktigaste djuret jag vet, det mest vackraste och långt in i deras själ - det mest kärleksfullaste. Jag tycker att ens lejons själ innehåller så mycket makt, så mycket kärlek och sån magi. Fast lejon är farliga för människan så finns det dem som kan prata med dem, jag har sett på Youtube hur en man kan gå in till lejonen och de ger honom världens kram. Han kan sitta med dem på oceanen, krama dem och gosa med dem. Jag skulle göra allt för att ha en sån förmåga för att klappa ett lejon är min största dröm när den inte är nedsövd för det är djurplågeri men att kunna göra som han. Om man har ett liv till, då skulle jag vilja födas med den förmågan och gåvan som han har fått.

Jag kom på ett bra citat: Don't be afraid of the lion, be the lion! Be as great as he his, be as loveable as he is and cheer for your pact and protect your family as the lion no matter what!

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

sabinakilpinen
sabinakilpinen,
Lejon är verkligen magiska 😍 Jag hade också velat ha den förmågan, älskar verkligen lejon och har gjort det sedan jag var liten 😄
Hade 3 veckors utlandspraktik nere i Sydafrika i våras och då fick vi se bland annat lejon ute i det vilda. Bara det var helt otroligt!
nouw.com/sabinakilpinen
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Nej vad coolt! Det är min dröm att få åka safari i Afrika och se de vilda djuren i det fria och inte på zoo.nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229