264 kr hos tandis, klar och godkänd

Hej! Fy vad det regnade i morse och det blåste otroligt mycket, det var inte roligt att köra bil i morse. Jag kan knappt förstå hur vissa kunde köra i 120 och köra om, men det är deras begravning om de får vattenplaning. Jag tog det otroligt lugnt i alla fall och jag kom fram ändå 😂 Idag har det varit en tung dag på jobbet, jag trodde allt gick bra men vissa vill verkligen tjalla på andra istället för att säga det direkt till mig och det är tråkigt. Men vi lämnar det och hoppas på en bättre dag imorgon.

Jag var otroligt trött idag när jag kom hem, jag höll på att somna i soffan men sambon väckte mig haha för jag skulle till tandis (tandläkaren) till 16.00. Jag hade på känn att det skulle gå bra, jag visste att jag skulle ha tandsten men jag hade jätte lite tandsten och inga hål! Hon skrapade lite tandsten på mina framtänder, tog lite bilder och sen var det klart. Jag kan inte förstå hur jag inte kan ha hål eller mycket tandsten för jag dricker kaffe, jag äter godis och dricker Clean men jag gissar att allt hänger på min tandkräm. Jag älskar min tandkräm, den har gjort att mitt tandkött har blivit mycket bättre sen sist och det fick jag höra också. Jag älskar det den gör, jag använder Oral B Gum & Enamel Repair. Jag hade bara hört bra om den innan, jag läste faktiskt om den på Hugo Rosas blogg att hans tänder hade blivit riktigt bra av den så jag tänkte att jag provar. Voila! 264:- kr hos tandis, det tog 15-20 minuter sen var jag klar. Det skulle ha kostat ca 800:- men jag hade 600:- i bidrag hehe 😂 Dock så har jag använt den något år så man kanske ska låta den få användas ett tag först. Men jag studsade ut från tandis och var lika glad som mitt Visa Mastercard.

Nu sitter jag i soffan och är helt slut, täppt i näsan och typ nyser ur min nässpray. När ska det vända? Hur länge kan man vara förkyld? Länge verkar det som, det kommer och går. Men men, det är en dag imorgon också och den består av jobb, men sen ledig onsdag! Weeii! Så när jag kommer hem imorgon blir det pyjamas hela dagen, kurera sig och mysa inomhus. Så trött på regn!

Men berätta, hur har DIN dag varit? Tips tips, SÅ goda chips! Finns på XXL i Västerås

Kram Sandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229