Header

Halloj! Gud vad härlig dag vi har haft idag, verkligen. Jobbpassen gick snabbt och vi var hemma till ca 12.00, sen dess har jag inte lämnat soffan bokstavligt talat. Robert åkte och handlade mat medan jag vilade hemma, jag har ätit lunch och sett på OS. När han kom hem så har vi kollat på matchen mellan Sverige - Tyskland - slutspel men Tyskland slog oss i tredje perioden tyvärr med 4-3. Jag vet inte vad som hände med Sveriges spel, antingen var de nervösa eller bara trötta men de spelade verkligen inte bra men men de kämpade tappert! Damerna tog silver i alla fall i skidor, men herrarna kom på fjärde plats. Helt galet att OS är slut på söndag, liksom har det redan hållit på i 16 dagar? Tiden går verkligen superfort.

I skrivandets stund så tittar jag på Sveriges mästerkock, lite roligt detta avsnitt för de är på Ulvhälls herrgård här i Strängnäs 😃 Så välkomna hit, hihi! I stressutmaningen i detta avsnitt så ska de göra en rätt med tryffel, så det ska bli kul att se hur de lyckas. Men någonting som jag tänkt på när de är i kök är att tjejerna har örhängen på sig, det fick absolut inte jag ha i skolan när vi hade kök och servering. Haha, man är lite yrkesskadad efter skolan.

Imorgon kommer det också att bli en tidig dag som vi kommer hem, det behövs känner jag inför fredag då vi har flyttstäd och det krävs några timmar så det känns skönt att vi hinner vila upp oss. Vi sitter i bilen och hostar i varsitt hörn, haha! Man kan bara älska dessa förkylningstider 😄 Redan torsdag imorrn, vart tog dagarna vägen? Snart är det helg och vi har planer! Så kul, för det händer inte alltid men mer om det när helgen kommer.

Nu: Dricka upp mitt kaffe och titta på kockarna :)

Glöm inte: Det är inte tråkigt att sitta hemma och titta på serier, det är kul att sitta hemma i mjukisar i en hög tofs i sängen och titta på serier!

Lyckan när man upptäcker att Instagram har mer effekter än de man ser från början, hihi!

Kram Sandra

Likes

Comments

HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT? Oj, det är ett bra tag i alla fall, säkert några år. Jag har inte direkt någon riktig koll på hur många år :)

PÅ VILKA SAJTER? Blogg.se, Bloggplatsen, Devote, jag gjorde ett försök på Spotlife och Finest med innan jag hittade Nattstad som det hette då där jag gjorde ett försök men den var så krånglig så gav upp. Men sen blev jag lockad att försöka igen så det gjorde jag och nu har jag varit här sen 2013 :)

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT BLOGGA? Alla fina kommentarer som man får, all stöttning när man känner att man inte är riktigt okej och all inspiration som man kan ge till andra och sig själv. Det finns så mycket man kan dela med sig av i en blogg och hur många kategorier som helst, man kan välja själv vilka man vill ha. Sen är det kul att kunna titta tillbaka i sina arkiv vad man skrev när och då.

OCH DET SÄMSTA? Ja, det är väl när bloggtorkan kommer på besök. Hur mycket man än funderar, tänker tillbaka så hittar man absolut ingenting att blogga om. Man reflekterar över ens vardag, framtid osv men det står helt still. Sen så finns det ju de människor som måste ge en elaka kommentarer, som inte alls tycker att det man gör är bra.. Det är lite tråkigt.

VEM TAR DINA FOTON OCH VAD HAR DU FÖR KAMERA? Jag tar mina egna foton och jag har bara min telefon Samsung Galaxy A8, den är ju väldigt ny för mig än men tidigare så hade jag min Galaxy S6 som jag fotade med så många foton som jag lägger ut nu är från den telefonen men jag måste säga att kameran på den och min A8 är helt suveräna.

HAR BLOGGEN LÄRT DIG NÅGOT? Ja, att man inte behöver spoila allt i sitt liv. Att man kan hålla saker privat och vad man inte ska skriva om, jag skrev om allt verkligen när jag startade bloggen här 2013 men nu på senare år så är jag snarare så att jag väljer noggrant vad jag ska skriva om och inte.

HAR DU LÄRT KÄNNA NÅGON VIA BLOGGEN? Nja, man har ju hittat lite vänner som man lärt känna lite grann och det är kul. Det vore väldigt roligt om man kunde hitta någon härinne som man eventuellt kanske kunde träffa utanför bloggen som inte bor så långt bort :) Men vissa som jag har lärt känna tycker jag väldigt mycket om :)

HUR MÅNGA INLÄGG SKRIVER DU I VECKAN? Olika, oftast mellan 3-4 inlägg per dag. Ibland så har jag så mycket idéer så då kan jag skriva hur mycket som helst men vissa dagar är det lite mindre men i genomsnitt så blir det mellan 3-4 inlägg per dag. Det känns bra och det känns lagom :)

KAN DU LEVA PÅ DIN BLOGG? Gud nej, jag bloggar bara för att det är roligt. Självklart skulle det vara kul att få in en slant på den men, det är ingenting jag har just nu så därför gör jag det utav nöje än så länge.

VILKET BLOGGINLÄGG HAR DU FÅTT FLEST KOMMENTARER PÅ? Haha, det minns jag inte. Det kan vara ett inlägg där jag delade med mig av när jag hade beställt ett par Nike Air Max från Footish.se, då skapade jag lite shoppingnöje där bland flera som ville beställa skor för det var rea.

HUR MYCKET TID LÄGGER DU PÅ DIN BLOGG? Några timmar då och då, jag jobbar också samtidigt som jag har en sambo härhemma så vill ej spendera alltför mycket tid på bloggen då när jag är ledig.

HUR LÄNGE KOMMER DU ATT BLOGGA? Så länge som jag har tid över till det och så länge som jag tycker att det är kul, att jag känner mig kreativ och driven till att skriva som jag gör nu :)

Kram Sandra

Likes

Comments

Tjena, hur är läget? Här är det bara bra, igår skrev jag inget mer förutom de jag hade tidsinställda. Vi hade fullt upp exakt hela dagen, vi hade två kunder på förmiddagen som gick väldigt snabbt men efter första kunden så hann vi t.om ta en kaffe på CircleK innan andra kunden. Men när vi hade sista kunden så skulle vi åka till Södertälje för att göra klart sista flyttstädet, det gick riktigt bra men vi var inte klara förrän till 16.00 och hemma till ca 17.00. När vi kom hem så dog jag bokstavligt i soffan 😂 Jag somnade till och med en stund, Robert gjorde middag sen lade vi oss efter 21.00 och jag somnade efter 22.00.

Idag har vi två pass men idag kommer vi att sluta tidigt så idag tänkte jag ta det lugnt och ta igen lite missad tid som jag inte hann igår 😊 Idag är jag piggare också så det känns bra.

Hoppas att ni har en härlig dag planerad, hörs sen kramar!

Kram Sandra

Likes

Comments

Jag har tänkt på det här med när man blir faster och moster, det är en väldigt häftig känsla tycker jag. Det är en liten människa som kommer till ens värld och till ens familj, det är en liten människa som kommer att ge en så mycket kärlek och vänskap, som man kommer få hålla handen om hela dens liv. Jag har sex syskonbarn uppe i Dalarna i åldrarna snart 20, snart 16, 15 och två som blir 6 år, sen den allra minsta som snart är 1 år. Tiden går så snabbt, det känns som att de nyss var små och man kunde bära de på höften. Min systers äldsta som snart blir 16 får nu börja övningsköra snart, jag minns när han var 1 år och vi var i London hela familjen hos min faster. Nu ska syrrans minsta som blir sex år och min äldsta brors minsta som blir 6 år snart börja förskolan, herregud! Min äldsta brors minsta är född i mars och syrrans minsta är född i september, en vecka efter mig så det skiljer bara sex månader emellan dem, lite roligt. Jag minns än idag känslan när min yngsta bror T berättade att jag skulle bli faster igen till min brorson, jag började storgråta av lycka och jag kände ännu mer lycka när han kom till oss, en sån solstråle han var och är, så glad inför livet och han älskar att upptäcka saker. Även fast mina syskonbarn börjar bli stora några av dem, så finns de ändå i mitt hjärta och i mina tankar dygnet runt och i hela deras liv. Den här låten vill jag tillägna till dem, för jag älskar dem så otroligt mycket! Jag får inte lägga ut bild på dem så därav inga bilder för vi håller de på våra privata instagram och det respekterar jag.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud

Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Kram Sandra

Likes

Comments

Vad gör du just nu? - Jobbar, detta är tidsinställt så när detta läses så städar jag för fullt 😊

Vad skrämmer dig? - Att förlora någon jag älskar alldeles för tidigt, förut var jag rädd för döden men den har jag accepterat nu lite bättre för det känns onödigt att vara rädd för något som jag ändå inte kan förändra så det är bara att njuta utav livet medan man är här. Att jag ska hamna i situationer som jag inte kan förändra eller ta mig ur på något sätt.

Vad peppar mig? - Att driva mig själv till lycka, inspirerande människor som vet vad dem vill och gör allt för att nå dit. Två av mina bästa vänner, de satsar allt på det dem vill göra och lyckas! Det är härligt. Människor som peppar mig till att bli bättre än den jag är, som stöttar mig och alltid finns där.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? - Antingen fortsätta jobba inom lokalvårdare eller jobba i butik vore kul :) Det vore också roligt att få städa på hotell, det verkar så skönt liksom för man går där med sin städvagn och gör fint i alla rum. Det vore också roligt att få vara på hotell då man får städa i dessa fina dyra rum som man aldrig annars skulle få se, hihi! 😄

Vad får dig att gråta? - När djur dör, helt ärligt.. Jag storbölar! När soldater kommer hem från Afghanistan på Youtube och överraskar sin familj eller möter sina hundar, jag gråter varje gång för jag blir så rörd. När jag ser på filmer och någon blir väldigt glad så de gråter, då gråter jag med eller tvärtom när någon blir ledsen då gråter jag med för jag känner så mycket med dem.

Vad är det sista du tänker på när du somnar? - Allt, allt och ingenting. Min hjärna är helt tom under dagen men sen när jag väl ska sova och slappnar av, då kommer alla tankar som en frisbee,

Vad måste du ha hemma i matväg? - Köttfärs, falukorv, köttbullar, ägg, pålägg, hamburgare, glutenfri limpa, laktosfri mjölk, Gevalia dark rost kaffe till min Tassimo, sen mycket mer.

Vad läser du just nu? - Jag är så kass på att läsa saker förutom bloggen, jag har böcker här som ska läsas klart men jag får aldrig tiden över.

Vad är skönt? - Att sitta i en frisörstol medan de tvättar håret på en när man ska färga eller tona, när man får massage i hårbotten. När jag får massage av min mamma som är massör, hon hjälpte mig med ryggen och lungorna när jag var som sjukast. Jag går inte till någon annan massör än min mamma :) Att ställa sig i duschen efter en lång dag på jobbet och bara slappna av, jag brukar dra på värmen så det nästan ångar, haha!

Vad gör du när du är arg? - Surar i mitt egna hörn i soffan, skriver på bloggen för att sen radera inlägget. Pratar med mamma eller vännerna eller Robert oberoende på vad jag är sur över, eller så går jag ut en sväng.

Vad är du avundsjuk på? - Min systers hår, haha hon har sånt fint hår. Hon har riktigt skandinaviskt hår, tjockt som tusan och långt, jag älskar att hålla på med hennes hår. Annars.. Jag vet inte, jag är inte en sån som är avundsjuk på andra. Men om det är någonting jag skulle säga så är det dem som har så extremt fina lägenheter och hus som jag besöker i jobbet, jag blir så inspirerad av deras inredning.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll? - Trevligt humör, trevliga människor och en bra restaurang med härligt god mat med bra musik. Mycket skratt, härligt prat med roliga diskussioner, när kvällen är över kanske den avslutas med en rolig spelkväll.

Vad är det gulligaste som finns? - Hundvalpar, kattungar och råttor :) Barn när de skrattar första gången, jag blir fylld av glädje i hela magen.

Vad såg du senast på en scen? - Haha, oj.. Det var åratal sen jag såg en artist på en scen. Det var nog på Gröna Lund för snart mer än två år sen när vi såg Sommarkrysset.

Vad vill du rekommendera? - Att alltid vara sig själv, att sträva efter det man själv vill göra och uppnå i sitt liv och inte anpassa sig bara efter andra. Om man inte trivs i den situationen man är i, leta efter den situationen där man vill vara för livet går inte ut på att leva i ett läge som gör en olycklig.

Listan hittade jag HÄR

Kram Sandra

Likes

Comments

Jag brukar lyssna mycket på Eminem och har alltid gjort det enda sen jag var tonåring och det finns många låtar med honom som jag tycker om men just denna tycker jag är svinbra! Jag älskar att det är olika artister med som sjunger och ja, när Eminem kommer in så blir låten bara sådär riktigt bra och jag behöver inte säga mer känner jag för jag hittar inte orden. Så, om ni gillar Eminem så lyssna på den här för den är bara så så bra.

Kram Sandra

Likes

Comments

We heart it

Godmorgon, ännu en ny dag på veckan har börjat med oskrivna blad att fylla i. Måndagen, gillad av många men ogillad av flera. För mig som oftast är ledig måndagar så gillar jag den, jag gillar att ha en timme på mig på morgonen med mitt kaffe där jag kan titta på tv eller sitta vid mobilen. Jag älskar att inte stressa 😊

En lång dag idag men det ska nog gå bra, vi har flyttstäd men vi kommer pimpa musik så då blir allting roligare. Det är kul att städa med någon som får en på bra humör.

Vad har ni för planer?

Kram Sandra

Likes

Comments

Halloj, har ni haft en bra dag? Vår har varit otroligt lugn, jag har kollat film typ mest hela dagen. För ett tag sen så gick vi ner till vår pizzeria och köpte med oss pizza hem, jag tog en kycklingpizza och Robert tog en Capricciosa med extra ost. Ibland är det banne mig så gott med pizza när man inte har ätit det på väldigt lång tid 😊

Juste, jag tänkte berätta att jag har bara en Instagram just nu som jag har gjort öppen för jag har tagit bort alla privata bilder och sparat de på min mobil istället. Jag orkar inte ha två Instagram konton då jag knappt var inne på den andra och kände bara press att lägga ut både på min privata och den andra så nu har jag gjort min vanliga Instagram öppen så det är bara att följa mig där om man vill --> sandraaugustinson och ni hittar min instagram i sidofliken till vänster.

Snart om några minuter så ska vi titta på Jönssonligan dyker upp igen, sen blir det att lägga sig så man kommer upp till jobbet imorgon. Det står flyttstäd på schemat hela förmiddagen, sen får vi se hur långt vi hinner eller om vi ska ta lite på tisdag med.

Nu: Dricka upp kaffet, se Jönssonligan, blogga och sen sova.

Glöm inte: Du är fantastisk precis som du är, glöm aldrig att det finns bara en utav dig och det är allt man behöver.

Kram Sandra

Likes

Comments

Söndagslistan 

Dagens humör: Glad, förväntansfull inför ännu en vecka på jobbet.

Dagens borde: Tvätta, tumlaren är snart klar nere i tvättstugan.

Dagens frisyr: Utsläppt, har inte ofta uppsatt då jag känner att det sliter så mycket.

Dagens smink: Naturelle, att sminka mig på söndagen känns inte riktigt nödvändigt. Det är inte ofta jag sminkar mig 😊

Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor från Wish, Adidas topp från Intersport och strumpor.

Dagens planer: Köpa pizza ikväll, vi ska fira lite att jag är på god väg nu att bli frisk.

Dagens tråkigaste: Hmm.. vädret, om jag ska säga något. Grått, regnigt och molnigt.

Dagens längtan: Åh, till nästa månad :) Min älskade brorson blir 1 år, det ska vi fira!

Längtar du till något just nu? :)

Kram Sandra

Likes

Comments

Hej hej, jag valde att lägga bloggen åt sidan igår för gårdagen var en dag då jag var så sjukt trött och det blev inte bättre förrän till kvällen. Igår låg jag mest bara i sängen och halvdåsade, sov till och från medan vi såg på film typ hela dagen så att komma på idéer till bloggen blev inte något som jag ville fokusera på för då skulle det bli halvdåliga inlägg och det vill jag inte ha 😊 Jag kan inte förstå hur man kan vara så trött som jag var igår men det kunde man tydligen så det var rena turen att jag var ledig igår för jag hade inte kunnat fokusera på någonting. Idag så mår jag mycket bättre, jag har sovit hela natten förutom en liten stund jag vaknade imorse men sen sov jag till halv 11 och vaknade helt utvilad!

Så vad står på agendan idag? Jo, tvätta kläder så det håller vi på med just nu. Två 60 maskiner som sen ska in i tumlaren, sen är det en 40 som vi hänger uppe i lägenheten. Sen idag är det en bra dag, idag tog jag sista kortisontabletten woho! Nu hoppas jag att det är bra med mediciner, haha för nu har jag ätit det hur länge som helst. Jag har två kartor kvar på mina astma tabletter sen är de också slut och sista kollen är i maj/juni och om det går bra där så är jag botad från mina sjukdomar som har förföljt mig i ett helt år. Jag ska till öron/näsa/hals nästa månad och kolla mina luftrör m.m. så får se hur det går där men där behöver jag inga mediciner i alla fall förhoppningsvis. Så, för att fira att mina mediciner börjar ta slut så tänkte vi köpa pizza ikväll :) Kan inte turen få följa med mig nu detta år med noll sjukdomar förutom förkylning då för det kan man ju få ändå men alla hemska sjukdomar som jag har haft hoppas jag kunna slippa nu så jag kan fokusera på jobbet och få må bra :)

I skrivandets stund så lyssnar jag på lite irländsk musik som jag hittade på en kompis Spotify och tittar på Sällskapsresan igen, ja vi gillar de filmerna. Det blir bara lugnt idag då en hel jobbvecka väntar imorgon från måndag till fredag, men jag känner inte att det är jobbigt utan jag ser bara pengarna flöda in och timmar som jag verkligen behöver. Så, det blir att ladda upp inför det idag och förbereda massa inlägg under veckan så inte bloggen står still :) Jag känner mig glad och pigg idag, det har jag inte gjort på hela veckan så nu ska jag njuta så länge den känslan varar!

Ha en riktigt härlig dag, kramisar! Lyckan jag kände när jag kom i en jacka från Vero Moda :)

Kram Sandra

Likes

Comments